• Banner KooijmanHoebeeKerstfeest
 • Banner InfraTrends
 • Banner SV Gio
 • Banner Lagersmit2017
 • Banner Verhage50jaar
 • Banner CRO SpringPary
 • Banner-Agrioil2017
 • Banner PeopleTrack
 • Banner Verhage2017
 • Banner Engie
 • Vlootschouw 2016
 • Drechtsteden, in de ban van!
 • Banner Broekman2016
 • Banner Buitenspel
 • Banner Behind Bars
 • Banner Bouwcampus lancering
 • Banner Verhage
 • Banner ChaletsPlus
 • Banner Broekman2015
 • Banner Agrioil2015
 • Banner ConcertAtSchool1
 • Banner-IST2014
 • Banner-Groot-Visser2014
 • Banner-NFPA2012

Referenties Lindy KooimanLindy Kooiman

HR Adviseur bij Scheepswerf Kooiman Hoebee

“Offerte en voorbereidingen:

 • Flexibel
 • Luisteren goed naar onze wensen
 • Denken goed mee
 • Zijn 1: maakt niet uit of we Rutger of Walter spreken/ mailen of dat er een op vakantie is of niet; we hebben te maken met Buro RUW: erg prettig.
 • Heldere offerte
 • Houden ons scherp, m.b.t. tijdsdruk, etc. laten het niet versloffen
 • Houden woord
 Voorbereidingen en organisatie voor de avond en tijdens de avond:
 • Geen stress; alles netjes op tijd
 • Heldere communicatie
 • Prettige manier van samenwerken met onze mensen
 • Enthousiast
 • Scherp
 • ‘lekker normaal’
 • Gevoel van volledig ontzorgt zijn, zowel voor als tijdens de avond.

Kortom: erg prettige samenwerking, goed geluisterd en héél goed uitgevoerd.”

 

LinkedIn >>
 
Scheepswerf Kooiman Hoebee >>

Referenties MajorieJansMajorie Jans

Teamleider De Bouwcampus

“Op 13 januari 2016 vond de lancering van De Bouwcampus in Delft plaats. Een groots opgezet event waarbij wij op alle onderdelen professioneel zijn ondersteund door Buro RUW. Met enthousiasme, daadkracht en flexibiliteit hebben zij bewezen grote events zoals deze perfect neer te kunnen zetten. Met meer dan 400 genodigden hebben wij een succesvolle lancering gevierd. Daar zijn wij ontzettend trots op! Het persoonlijke contact vooraf, tijdens en na het event laat zien dat Buro RUW in staat is goed naar haar klant te luisteren en mee te denken. Bedankt voor deze professionele samenwerking. Ik kijk uit naar meer!”

LinkedIn >>
 
De Bouwcampus >>

Rebecca RingelingRebecca Ringeling

“Locatiemanager bij Yes! Kinderopvang

Op 19 september heeft ons teambuilding/personeelsfeest plaats gevonden, georganiseerd door Buro RUW! Na ons eerste telefoon gesprek zijn jullie enthousiast en flexibel gaan meedenken met onze wensen en eisen. Jullie zijn met een plan gekomen wat volledig aan onze verwachting voldeed. Sportief, teambuilding, lekker eten, 25 jarig jubileum en een pensionaris die centraal moest staan is allemaal gelukt! De persoonlijke aanwezigheid van één van jullie maakt dat jullie je betrokken voelen, het serieus nemen en alles volgens de juiste lijntjes en goed willen laten verlopen. Dit werkt erg prettig! Wij hebben een fijne dag gehad met elkaar, waarbij er veel gelachen is, de medewerkers en de organisatie centraal stonden! Dank jullie wel!"

LinkedIn >>
 
Yes! Kinderopvang >>

Kathy Westendorp - Brouwer

Client BouwCampusOfficemanager at De Bouwcampus

“Op 17 september 2015 heeft Buro RUW haar veelzijdigheid laten zien op De Bouwcampus, waarbij twee totaal verschillende bijeenkomsten nagenoeg tegelijkertijd plaatsvonden, maar dan in verschillende zalen. Zij hebben hierbij getoond dat zij niet alleen qua aankleding, maar ook qua AV-middelen en inzet van diverse cateraars heel flexibel kunnen meedenken met de opdrachtgever. Er is sprake van continu overleg en feedback en de persoonlijke aanwezigheid op zo’n bijeenkomst maakt de lijnen kort en overzichtelijk. Er wordt bij elke beslissing rekening gehouden met de wensen van de organisator en de financiële haalbaarheid hiervan. Geen uitdaging te groot zou ik bijna zeggen! Buiten de gemaakte afspraken is er additioneel sprake van een persoonlijke touch. Voor ons een zeer prettige partij om mee samen te werken.”
 
De Bouwcampus >>

Mariette De HeideMariette de Heide

Lid Centrale Directie at Willem de Zwijger College Papendrecht

“Enthousiast én ter zake kundig; initiatiefrijk én meebewegend; vol ideeën én openstaand voor de jouwe...
Het organiseren van de Eerste Regionale Vlootschouw voor Vmbo-techniek-docenten in de regio Gorinchem/Dordrecht op 13 oktober 2015 was met de jongens van Buro RUW een feestje.
Het plezier waarmee Walter en Rutger voor je aan de slag gaan werkt aanstekelijk. Het heeft het gevoel nagelaten dat niet jij, niet zij, maar we er samen iets moois van hebben gemaakt.
Het smaakt naar méér; volgend jaar weer!

LinkedIn >>
 
Congres “Regionale Vlootschouw >>

PauldenOtterPaul den Otter

Rector at DevelsteinCollege

“Op 7 maart 2015 organiseerden onze oud-leerlingen Rutger en Walter Hoogerwerf van Buro RUW de reünie naar aanleiding van het vijftigjarig bestaan van het DevelsteinCollege in Zwijndrecht. Het is één groot en drukbezocht feest geworden, waar werkelijk iedereen vol lof over was. Buro RUW had aan alles gedacht: sociale media, de kaartverkoop, verkeersregelaars, EHBO (er hoefde slechts een pleister te worden geplakt), beveiliging (die helemaal niets te doen had!), catering, dj'´s, bandjes en bigband, sponsoren, licht en geluid, fotograaf, meet & greet-momenten enzovoorts. Dank zij hun geweldige organisatievermogen is dit feest een onvergetelijke gebeurtenis geworden waar we nog jaren met veel plezier op terug zullen kijken.  Dank namens alle (oud-)Develsteiners!!!”

 

DevelsteinCollege >>

Referenties-RaymondHaakRaymond Haak

Consulent at Teamflex Personeelsdiensten

“Zorgeloos genieten met Buro RUW: Het aanstekelijke enthousiasme waarmee Walter en Rutger een op maat gemaakt bedruifsuitje organiseren en ontzorgen heeft ons een geweldige dag bezorgd. Alles tot in de puntjes geregeld en achteraf op 1 overzichtelijke factuur afgerekend. Bedankt namens het hele team van Teamflex en graag tot een volgende uitje!”


LinkedIn >>

Teamflex Personeelsdiensten >>

Marsh Risk Consulting

"Buro RUW ervaren wij als een prettig no-nonsence bedrijf. Buro RUW luistert naar de wensen van hun klant, combineert dit met hun eigen visie met als resultaat een geweldige samenwerking en een succesvol evenement.

In de huidige wereld van snelle ontwikkelingen, is het van groot belang om ook snel te kunnen schakelen. Dat laatste wordt heel goed begrepen door Buro RUW. Meedenkend, flexibel, vakbekwaamheid, eigen mening en snelle responses maakt Buro RUW een ideale partner voor Marsh Risk Consulting."

Referenties-HendrikSijswerdaHendrik Sijswerda

Vice President at Marsh Risk Consulting
LinkedIn >>Referenties-TomDeNooijTom de Nooij, CFPS

Senior Risk Consultant Marsh Risk Consulting
LinkedIn >>

Marsh Risk Consulting >>

Referenties-EsthervnaderBornEsther van der Born

Business Manager at Salarisprofs B.V.
LinkedIn >>

Inmiddels werk ik al een aantal jaar samen met Buro RUW. De samenwerking ervaar ik als zeer prettig. Zij zijn zeer flexibel, denken mee en er geldt afspraak is afspraak. Ze zijn persoonlijk en professioneel in hun aanpak."

Salarisprofs >>

CarlavandenBoschCarla van den Bosch

Executive secretary at Fabricom B.V. & Fabricom Offshore Services B.V.
LinkedIn >>

"In april 2012 hebben we als Fabricom Nederland Buro RUW ingeschakeld voor een internationale conferentie, te houden in medio juni van datzelfde jaar. Beide heren hebben in deze korte tijdspanne ongelooflijk veel zorgen uit handen genomen, onder meer door het vinden van een goed conferentieoord, voorzien van uitstekende hotelfaciliteiten en restaurant. Tot in het kleinste detail heeft Buro RUW met ons meegedacht en ons steeds (on)gevraagd goed geadviseerd. De internationale gasten waren zeer aangenaam verrast.

Omdat dit zo succesvol is gebleken hebben we Buro RUW ingeschakeld voor de verzorging van de kerstpakketten. Tevens hebben de heren ons geassisteerd bij het vinden van een uitstekende locatie voor de jaarlijkse kerstborrel.

Never change a winning team.... We hebben Buro RUW de opdracht gegeven voor de organisatie van een personeelsfeest. Ook deze keer wordt de dialoog voortdurend met ons, als opdrachtgever gevoerd, zodat het een feest op maat wordt, waar iedereen met plezier aan terug denkt.

Kortom: Fabricom Nederland heeft alle vertrouwen in Buro RUW voor nu en in de toekomst."

www.fabricom-gdfsuez.nl
Cofely Fabricom GDF Suez >>

Referenties-LucindavandenEijndenLucinda van den Eijnden

Team Leader EMEIA L&D Operations Tax at Ernst & Young EMEIA Services Ltd
LinkedIn >>

"Ernst & Young heeft Buro RUW ingeschakeld voor het sociale avondprogramma tijdens onze events. Buro RUW denkt echt met je mee en is heel flexibel.
Zonder problemen werd het programma bijgeschaafd voor een volgend event om beter aan te sluiten bij de avond. Kortom: een fijne, professionele samenwerking met de heren!”

Ernst & Young

Referenties-FlorianDeneckeFlorian Denecke

Geschäftsführer der H.W. Denecke GMBH

"H.W. Denecke GMBH hat sehr gute Erfahrungen mit Buro RUW gemacht.Es ist sehr schön um kreative Meinungen und Ideen zu bekommen, welche anschließend in der Praxis umgesetzt werden.Darüber hinaus sind wir auch stolz, der erste deutsche Auftraggeber von Buro RUW zu sein."

www.denecke.de
H. W. Denecke GMBH >>>

Referenties-ChrisNoyaChris Noya

Secretaresse Voorzitter Raad van Bestuur bij Van Leeuwen Buizen Groep B.V.
LinkedIn >>

"Als bedrijf wil je weleens iets anders organiseren voor je personeel of relaties, iets unieks. Buro RUW kwam met dit idee en heeft het voor ons zeer vakkundig uitgewerkt én georganiseerd. Met één groot doel, alles om ons als klant tevreden te stellen. Chapeau!"

Van Leeuwen Buizen Groep >>

Referenties-PaulDriehuisPaul Driehuis

Paul´s communicatiewereld
Consultant to the firm at QuiEs
Drechtsteden, project Volgerlanden
LinkedIn >>

"Buro RUW weet op een uitstekende en creatieve wijze invulling te geven aan een evenement. Maken een juiste inschatting van wat nodig is, komen met goede ideeën en weten partijen verder te brengen in hun proces. Resultaat: geslaagd evenement, goede en enthousiaste begeleiding, betrouwbaar en constructieve en prettige samenwerking."

De Volgerlanden >>

Heering Consultancy Opleidingen BV

"Sinds het bestaan van Manager Up-to-date (januari 2012) zijn we de samenwerking aangegaan met Buro RUW.
Hun expertise en onze expertise maken dat 1 + 1 = 3. De plezierige, positieve en enthousiaste samenwerking maakt dat we gezamenlijk voor top kwaliteit gaan.
Een samenwerking die wij een ieder aanbevelen!

Referenties-ChristaHeeringChrista Heering

Directeur Heering Consultancy Opleidingen B.V.
LinkedIn >>Referenties-HenkvanBeekHenk van Beek

Commercieel Directeur Heering Consultancy Opleidingen B.V.
LinkedIn >>


Heering Consultancy Opleidingen B.V. >>

Referenties-JeroenVerberkJeroen Verberk

Owner Patagonia
Oud-voorzitter Ondernemersvereniging Zwijndrecht
LinkedIn >>

"Betreft de organisatie van unieke, originele en inhoudelijke evenementen heb ik ontzettend goede ervaringen met Buro RUW. Het is dan ook niet voor niets dat wij ieder jaar weer aankloppen bij Buro RUW voor de organisatie van een sportief bedrijfsevenement! De werkzaamheden zijn altijd zeer professioneel en de uitvoer prima geregeld!"

Ondernemersvereniging Zwijndrecht (OVZ) >>

Agrioil BV

“De samenwerking met Walter en Rutger van Buro RUW was ontzettend fijn. Bij het plannen vooraf is er alle ruimte voor inbreng plus enorme flexibiliteit. Op de dag zelf zijn de touwtjes in handen van Buro RUW en hebben wij als klant nergens nog omkijken naar. Zeker voor herhaling vatbaar! “Bedankt voor alle hulp en het enthousiasme waarmee jullie ons bedrijfsfeest georganiseerd hebben. Dankzij jullie hebben we heel de dag kunnen genieten van een succesvolle klantendag i.p.v. druk te zijn met de organisatie. Met de Ribboats over de Maas was een groot succes, net als het eten en de locatie! Tot volgend jaar!”

"Wij hebben het tweede event dat voor ons door Buro RUW is georganiseerd ook weer als ontzettend leuk en ontspannen ervaren. Walter en Rutger zijn ongelooflijk enthousiast en zeer attent op elk detail. Onze klanten hebben enorm genoten en we hebben ontzettend positieve reacties mogen ontvangen."

 

Referenties-KarinGoudriaanKarin Goudriaan

Vegoil Broker at Agrioil b.v.
LinkedIn >>

 

Referenties-GeorgeNeureiterGeorge Neureiter

Owner of Agrioil b.v.
LinkedIn >>


 

Referenties-RoosSchipperRoos Schipper

Oil Execution at Agrioil b.v.
LinkedIn >>


 

Referenties-LeoSnijdersLeo Snijders

Owner, Agrioil b.v. Vegoil Broker
LinkedIn >>


Agrioil b.v. >