Wanneer je toe bent aan een nieuw (huisstijl) jasje, maar je de standaard maat niet past…

Ken je kracht, ben authentiek

SEPTEMBER | Tja, we kennen het allemaal. Dat ene jasje dat je hebt gezien bij ‘iemand’. Dat wil je ook. Haar vormen kwamen er zo goed in uit en het complimenteerde… nou ja, eigenlijk alles aan haar. Je gaat op zoek, (speurneus die je bent) vindt het jasje en kan niet wachten het aan te trekken! Maar dan…

Eenmaal met een arm in één van de mouwen besef je dat dit misschien (lees: je weet het zeker maar zit nog in de ontkenningsfase) niet helemaal lekker gaat passen. Toch wurm je jezelf erin. Nou, hij is aan. En daar is eigenlijk ook meteen alles mee gezegd. Niks geen flatteus beeld. En al zeker geen bewegingsvrijheid. Nee, dit is het niet. Gefrustreerd trek je het jasje uit. En nu?

We maken een vertaalslag. Je wilt een nieuwe website voor je bedrijf. Tuurlijk heb je er al een. In deze tijd is dat gewoon een must, let’s be honest. Maar je wilt mee met de tijd. Die website van 10 jaar geleden? Die kan echt niet meer. Tijdens je online zoektocht naar ‘dat ene jasje’ ben je op een website beland die je helemaal te gek vindt. Je hebt dan zelf geen webshop, maar deze website moet het worden. ‘Zo eentje’ dat wil je ook. Hold right there. Past deze website wel bij jou en je bedrijf? Complimenteert de vorm waar jouw bedrijf voor staat? Is er genoeg bewegingsvrijheid om mee te groeien zodat je de goals die je voor jezelf hebt gesteld kunt behalen? Je kunt hier maar beter op tijd over nadenken. Voor je het weet zit je vast. Zo vast als met je arm in de mouw van ‘dat ene jasje’. Precies. Daar wordt niemand blij van. Toch?

Kortom; what you see is what you get. En dat is super. Tenzij you get what you see en het je niet past. Of eigenlijk; tenzij het niet bij jou past. Want standaard is niet de norm. Dat ben jij! Wat je dan het beste kunt doen? Wegstappen van de standaard. Kies voor authenticiteit. Daar ligt namelijk je kracht. Dus? Doe onderzoek naar wat het beste bij je past. Ja, dus ook als het om een nieuwe website gaat. Vraag experts om mee te kijken. En laat een website op maat maken. Speciaal voor jou. Of voor je bedrijf.

P.S. Hoe vind je het nieuwe BURO RUW jasje? Zelf gemaakt. Met het BURO RUW team.

Keep you posted,

Marjolein – creatieve controlfreak bij BURO RUW

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Goede communicatie. Toffe uitingen. Een tijdrovend traject. Bij BURO RUW weten we daar alles van. Maar door onze efficiënte aanpak kunnen we snel schakelen. Een korte lijn. Da’s toch fijn!