Zakelijk flirten met je nieuwe vlam

Over investeren in moeilijke tijden. En je eigen perspectief creëren…

December | Een mooie maand om terug te blikken. Maar misschien kijken de meesten van ons wel liever vooruit? Pas op, Walter heeft dit keer de pen in handen. Dus dit zou wel eens een belachelijk positieve blog vanuit BURO RUW kunnen worden. Zwartkijkers, misschien even doorzappen naar het volgende kanaal…

Geintje natuurlijk. Maar na bijna 11 jaar BURO RUW heb ik geleerd dat je bij een inleiding je lezers bij de strot moet pakken. Bij deze! Wees gerust, ik zorg (ook) voor voldoende lucht-ige teksten hierna. Maar eerst dit. Over 2020 kan ik duidelijk zijn. Een evenementenbureau en Corona zouden er bij het tv-programma First Dates geen vervolgafspraakje aan vastplakken. Kortom, een slechte match. Next!

Flirten
Zo simpel was het afgelopen maart niet. En achteraf gezien eigenlijk toch ook weer wel. We hebben het niet “uit gemaakt” met de zakelijke events. Maar de relatie staat wel even op een wat lager pitje. Kun je een geheimpje bewaren? Tijdens onze 10-jarige relatie met events, flirtten we al zeer regelmatig met communicatie. Eerst stiekem, maar al snel was het hek van de dam. Uitnodigingstrajecten, websites, aftermovies en ga zo maar verder.

Nieuwe vlam
Social media campagnes, content, videoproducties, huisstijlen, websites. De nieuwe vlam van BURO RUW staat dus voor communicatie, los van events. We hadden direct een creatieve klik. Het grote verschil met onze vorige relatie? Het essentiële belang van goede specialisten als directe collega’s. Met alle vaardigheden onder één dak. In plaats van een ijzersterk netwerk van kwalitatief hoogstaande en betrouwbare leveranciers.

Spannend
Alles leuk en aardig. Maar dat betekent dus wel: investeren, investeren, investeren. De kosten gaan op dit moment meer dan ooit voor de baten uit. Wat ons betreft de enige manier om ons klaar te stomen en perspectief voor BURO RUW te creëren! Spannend? Best wel een beetje. Vertrouwen? 100% ! Zeker ook omdat ons netwerk het ‘nieuwe’ BURO RUW direct weet te vinden en omarmt.

Kwaliteit
Velen vinden het een logische stap. Meestal hoeven we de (zij)stap niet eens uit te leggen. Ons lef wordt gewaardeerd en gerespecteerd. De gunfactor? Ja, die speelt in deze lastige tijd ook een rol. Maar we realiseren ons ook dat dit tijdelijk is. Het enige waar het straks om draait is kwaliteit, kwaliteit, kwaliteit.

Dankbaar
Tot slot een dankwoord – en dat is géén zakelijke flirt – aan iedereen die ons hierin steunt. Dank aan onze opdrachtgevers voor het vertrouwen in BURO RUW. Dank aan ons netwerk dat ons op vele manieren (een aanbeveling, tip of een duimpje!) gepromoot heeft en nog steeds doet. Hoe tof is dat!

En uiteraard een grote dankjewel aan ons team voor het harde werken, de flexibiliteit en het geduld om op deze manier met elkaar aan de slag te gaan. Marjolein, Melis, Nolan, Marck, Arwin. Mede namens Rutger, jullie zijn kanjers en maken BURO RUW tot wat het nu is!


Walter Hoogerwerf

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Goede communicatie. Toffe uitingen. Een tijdrovend traject. Bij BURO RUW weten we daar alles van. Maar door onze efficiënte aanpak kunnen we snel schakelen. Een korte lijn. Da’s toch fijn!