ON THE MOVE!

AGRIOIL

De grootste verrassing van de afgelopen vijf jaar? De gasten van deze jaarlijks terugkerende klantendag hadden dit keer écht geen idee wat de dag zou gaan brengen! Wat te (be)denken bij Agrioil on the Move? Na de verzonden save the date kwam de geruchtenstroom al snel op gang. En laat dat nou juist de bedoeling zijn...

Uitdaging

Goed om te horen dat na vorig jaar alle gasten hun Prison Escape succesvol afgerond hebben. Iedereen heeft zijn of haar tijd uitgezeten. Stiekem er goed van genoten. En allemaal weer veilig thuis beland. Maanden van tevoren begint het toch al weer te kriebelen. Er wordt al weer uitgekeken naar en druk gespeculeerd over de volgende editie. Wat gaan we dit jaar ondernemen? Blijven we weer in Rotterdam? Of maken we een uitstapje in de buurt? Actief. Historisch. Culinair. Muzikaal. Zo veel opties! Maar misschien wordt het dit jaar wel wat meer theatraal…

Concept

Een klantendag. Voor 50 personen. Voertaal Engels. Opdrachtgever is makelaar in plantaardige oliën. Gevestigd in Rotterdam Noord. Alle internationale gasten zijn al in het land vanwege een groot branchediner de dag er na. Deze editie wordt een ware ontdekkingsreis door Rotterdam. De focus ligt op Rotterdam Zuid. En wel op Katendrecht! En dit keer niet het SS Rotterdam. Maar een échte ontdekkingstocht. Langs nog veel minder bekende locaties op het Rotterdamse schiereiland. Met heel veel historische, rauwe randjes. Daar word je toch nieuwsgierig van?

Creatie

Bestemming Katendrecht. Verhalen beleven over deze historische en tegenwoordig best wel hippe plek op Rotterdam Zuid. Maar. Verzamelplek Veerhaven. Op deze manier blijft de eventlocatie nog even een verrassing. Na een chique ontvangst bij Koninklijke Roei- en Zeilvereniging De Maas startte de ‘rondleiding’ met ribboats voor een oversteek van Noord naar Zuid. Of op z’n Rotterdams gezegd. Van hiero naar daaro!

Katendrecht stond in het verleden bekend als de ‘rosse buurt’ van Rotterdam. Mede hierom, had het een bijzondere functie in de oorlogsjaren ’40-’45. Het was verboden terrein voor Duitsers. Bang als zij waren voor het oplopen van ziektes bij de dames van plezier. Katendrecht was dus een perfecte onderduiklocatie.

Creatie

Kortom, meer dan voldoende input voor sterke verhalen, prachtige sketches, levensliederen en humoristische improvisaties. Agrioil on the move werd een groot openlucht theater.

Deze zelf geproduceerde theatertour had op elke hoek weer een leuke, grappige verrassing! Met niet alleen een geweldige team van acteurs en actrices. Maar ook heel veel bijzondere locaties. En overheerlijke, natuurlijk precies in het thema passende, catering!

<

Impact

Van chique naar urban. Van ribboat naar flipperkast. Van zeemeermin tot bitterbal. En van theater tot tattooshop. Tijdens Agrioil on the move kon het allemaal. En juist dat maakte impact. Wat kon je nu weer verwachten? En. Zijn dit nou acteurs? Of is dit echt? Hoe relaxed. Precies op de momenten dat je denkt: “Ik lust wel wat”. Staat er weer wat lekkers voor je klaar. En elke keer weer bij een ander typisch Rotterdams best kept siecrut. Yes Yes. De voertaal was dit keer Rotterdams Engels. Joe no wel. Yes toch, no then!

Impact is namelijk niet altijd afhankelijk van de juiste grammatica. Die voel je! Dat is waar we het uiteindelijk elke keer weer voor doen. En dat laten we graag ook in beeld zien. Werkt toch beter dan 1000 woorden.

Al doen cijfers het volgens ons ook altijd erg goed…

15

LIVE ACTS

50

BORRELBOXEN IN THEATER

250

FLIPPERKASTEN

LADEN...

LADEN…