ON THE ROOF!

AGRIOIL

Elk jaar een nieuw verrassend concept. Voor een klantendag, met luxe look & feel. Voor 40 personen. Exclusief dus. Engels als voertaal. Uitdaging genoeg zou je denken. Maar 2019 was éxtra bijzonder. Waarom? Agrioil had iets groots te vieren. Hun 40e verjaardag. Nee, dat was nog niet de extra uitdaging. Die komt nog.

Uitdaging

Die extra uitdaging? Al 40 jaar is Agrioil gevestigd in hetzelfde pand. En daar wilden wij wat mee doen. Klinkt makkelijk. Tot je weet dat ons pand - ja, we zijn buren - oud is. Van voor de oorlog oud zelfs.

En dat zorgde voor uitdagingen. Zoals een krappe lift. Niet erg. Houden we van. Maar wel een extra uitdaging dus. We moesten aan de bak. Dat was duidelijk.

Concept

Tja. We maken het onszelf soms graag moeilijk. Als dat nodig is om tot het perfecte concept te komen. Elk jaar een nieuw concept. Dit jaar werd het 'On the roof'. Letterlijk. Om klanten te laten zien waar het 40-jaar geleden begon.

Extra leuk omdat de communicatie met deze klanten. Voor 99% van de tijd online verloopt. Het kantoor hadden zij dus nog nooit gezien. Moest verandering in komen natuurlijk. Surprise!

Creatie

Wat we hebben gedaan? Concreet: verschillende verdiepingen in het pand een complete metamorfose gegeven. Op elke verdieping een verrassing dus. Ontvangst in de hal van het pand door hostesses. Klanten werden met de lift naar het dakterras gebracht. Omgetoverd tot rooftop bar.

Uitzicht over Rotterdam. Hapje & drankje. Heerlijke live saxofoonmuziek. Tijd voor het welkomstwoord van Agrioil - de aftrap voor een avond vol entertainment. In kleine groepen. Met 'eigen hostess'.

Creatie

8e verdieping: Sportsbar. Onsportief? Teruggefloten door de 'scheidsrechter'. Alles met een knipoog. 10e verdieping: Magic Moment. Illusionist. 9e verdieping: Foodlab. Agri-oliën quiz. Worstenworkshop. Cocktails van Dr. Tom.

Het diner. In Casa di Agrioil. Een Italiaans restaurant. Met live muziek. Verdieping 6. Buon Appetito. De afsluiter? Die was in de kelder. Omgetoverd tot Underground Bar. Speakeasy stijl. Jazz-zangeres en DJ op de achtergrond. Croupier voor een potje blackjack. Whiskey bar. Kaasplankje. What else do you need?

<

Impact

Een contactmoment met klanten. Dat niet snel vergeten wordt. Waar buitenlandse klanten tijd voor vrij maken. Bijpraten op een ongedwongen manier. Een manier om je te onderscheiden in de markt.

Het allerleukste aan deze samenwerking? Het enthousiasme. Van Agrioil. Van hun klanten. We zijn dankbaar en trots. Dat we al jaren toffe concepten mogen bedenken en uitvoeren voor deze partij. Extra leuk? Een knipoog naar voorgaande events tijdens dit jubileum event. Herkenbaar voor de trouwe klanten die er al jaren bij zijn...

Al doen cijfers het volgens ons ook altijd erg goed…

6

VERDIEPINGEN OMGETOVERD

25

TERUGGEFLOTEN DOOR SCHEIDS

50

WHISKEY'S

LADEN...

LADEN…