YOUNG PROFESSIONAL EVENT

BOLIDT

Het jaarlijks terugkerende Young Professional Event van Ten Holter Noordam advocaten. Dit keer georganiseerd met en bij Bolidt in Hendrik-Ido-Ambacht. Een mooi programma. Interessante spreker. En een best wel bijzondere, industriële congressetting. De bijeenkomst vond plaats in een mooi aangeklede loods van Bolidt. Kortom, een hartstikke gaaf event! Met heel veel vitale ingrediënten...

Uitdaging

Ieder jaar een andere locatie. Hoog verwachtingspatroon. Wie wordt de spreker? Wat is het thema? Kunnen we er een gaaf concept aan hangen? Het moet natuurlijk wel aansluiten bij de doelgroep. En hoe pakken we de logistiek aan? Hoe sluit de catering aan op het gekozen thema? We hebben een lege loods tot onze beschikking. Hoe gaat we dit allemaal aankleden? En vergeet de audiovisuele techniek niet. Deels maakten we gebruik van bestaande elementen. Maar de rest moest passende manier ingevlogen worden. Een vitale brainstorm. Jammer genoeg op dat moment nog niet met de hoofdgast van de dag. Maar we zijn er tóch uitgekomen!

Concept

Informatie overbrengen en uitwisselen. Dat is het belangrijkste doel. Alles hieromheen moet dus goed geregeld zijn. Dit is onze taak. Goed eten in een inspirerende omgeving. De juiste technische ondersteuning. Timing, script en draaiboek zijn natuurlijk belangrijk. Goede projectie ook. Een oranje tintje natuurlijk. Mooie banners en vlaggen. Iets interessants om mee te geven. En comfortabele stoelen.

Thema omzetten in resultaat. Hier is iedereen bij gebaat.

Creatie

Met velen glimlachen worden de gasten ontvangen. Pak een drankje. Volg de oranje loper en zoek een stoel. We hebben speciaal voor u een plekje gereserveerd! 100 stoelen in een loods. Gister was deze nog kaal en leeg. Maar nu vol met lampen. Een podium. Tafels. Banners. Vlaggen. En audiovisuele middelen. Het sfeertje is er. Hoogleraar en prof. dr. Erik Scherder is de 'hoofdact'. Een lezing over het menselijk brein. En als hij presenteert. Een uur vliegt voorbij. Wat een talent. Op en top kwaliteit. Ook de collega-advocaten nemen het woord. Ook zij delen hun kennis. In een hele prettige ongedwongen sfeer.

Wat een stoere plek is dat hier! Zelfs de overheerlijke hapjes en de drankjes zijn onderdeel van thema “Vitaliteit op de werkvloer”. De gasten krijgen een leuk THNa tasje mee naar huis. En een brein vol informatie.

Creatie

<

Impact

Bolidt faciliteert de locatie. Hun eigen prachtige plek. De advocaten van Ten Holter Noordam maken kennis met Bolidt. Veel interessante gesprekken worden gevoerd. Ook de 100 aanwezige monden. Hoogleraar en prof. dr. Erik Scherder geeft een erg interessant college. Wat een schat aan informatie. Dit wist ik nog niet! Leuk. Leerzaam. En grappig!

Waar we het uiteindelijk voor doen: impact! En dat laten we graag in beeld zien. Werkt toch beter dan 1000 woorden.

Al doen cijfers het volgens ons ook altijd erg goed…

348

BRAINWAVES

120

ASPERGES

1

ORANJE LOPER

LADEN...

LADEN…