BEACH EVENT

BOSKALIS

Na incheck bij het hotel. Shuttlebusjes naar het strandpaviljoen. Ontvangst. Lunch. En een korte introductie door ‘dagvoorzitter’ Roel Pot. Mocht iedereen actief aan de slag. En dat gebeurde. Met groot enthousiasme! We hebben dan ook te maken met een stelletje sportievelingen. Maar dat wisten we natuurlijk stiekem al wel...

Uitdaging

Wat een mooie uitdaging! Maak een concept voor een teamevent voor ongeveer 80 collega’s van Boskalis. De groep houdt van sportieve activiteiten. Er is de afgelopen tijd keihard gewerkt. En daarom is dit event een passende beloning. Niet alleen een mooie gelegenheid om samen successen te vieren. Maar ook om eindelijk weer eens bij te praten met elkaar. De afdeling Subsea Services zit nou eenmaal niet dagelijks bij elkaar op kantoor. En oja, we willen het event eigenlijk zo snel als mogelijk plaats laten vinden. Beetje tijdsdruk dus. Maar daar worden we bij BURO RUW alleen maar blij van. Lekker doorpakken dus!

Concept

Subsea services richt zich vooral op het uitvoeren van werkzaamheden onder water. Een bijzonder vak. En daarom gaan we ook voor een bijzonder event. We luisteren goed wat er voorgaande keren al is georganiseerd. Bespreken uitgebreid wat de doelgroep allemaal leuk vindt. Een inventarisatie van actualiteiten in de werkzaamheden. En mogelijkheden. Wat juist wel. Wat liever niet. Op deze manier verzamelen we voldoende haakjes. Zo vergroten we de kans dat het concept direct een schot in de roos is. En dat bleek het gelukkig ook te zijn. Het BoKa Beach Event was geboren!

Creatie

Dit event voor Boskalis vond plaats in Noordwijk. In tegenstelling tot hun dagelijks werk stonden voor deze hardwerkende doelgroep vandaag vooral de termen vrijblijvendheid, ontspanning, verwennerij en verrassingen centraal. Dat begon al in het hotel. En in de shuttlebusjes richting het strand. Maar ook met de beachbags die iedereen mee kreeg.

Raften in en door de branding was erg populair! En er kon daarnaast ook gekozen worden voor: powerkiten, beachvolleybal en knotshockey. Uiteraard onder het toeziend oog van organisatie en Boskalis-toeschouwers. En ‘dagvoorziiter’ Roel Pot. Hij paste qua sfeer perfect bij deze groep. Af en toe een goeie (of een slechte) grap. Maar ook uitleg of juist een bemoedigend woord. Maar altijd met een vette knipoog! Tot circa half zes bleef het programma sportief. Dit werd afgesloten met een gezellige borrel. En aansluitend volgde het avond- en feestprogramma...

Creatie

Roel Pot gaf een zeer educatieve, maar vooral erg grappige cursus Plat Rotterdams. Speciaal om de collega’s uit Papendrecht en Rotterdam nóg beter met elkaar te laten communiceren! Na een uitgebreid diner op de strandtent stond het volgende onderdeel al klaar. Een échte PubQuiz. Met stemkastjes. Een professionele presentatrice. En diverse op maat gemaakte vragen en prijzen.

Deze quiz liep vervolgens naadloos door in een leuke feestavond. Waarbij tijdens de Boskalis ‘80/’90-party verrassend veel voetjes van de vloer gingen. Moe maar voldaan stapte iedereen weer in de shuttlebusjes om (voor sommigen nog met een tussenstop in de disco) lekker de comfortabele hotelbedden in te duiken!

<

Impact

"Origineel, daadkrachtig, creatief en zorgvuldig. Een paar woorden die de samenwerking met BURO RUW beschrijven. Ons last-minute event van Boskalis werd probleemloos georganiseerd en gehost. Tijdens de voorbespreking werd er goed geluisterd naar onze wensen. De meest originele voorstellen kwamen op tafel. De professionele manier van werken en ontzorgen maakte het voor ons mogelijk om van iedere minuut ongestoord te genieten van het event. Ongelofelijk hoeveel impact dit beach event op onze collega's heeft gehad".

Mooi toch? Dit is waar we het uiteindelijk voor doen: impact! En dat laten we graag ook in beeld zien. Werkt toch beter dan 1000 woorden.

Al doen cijfers het volgens ons ook altijd erg goed…

20

BOKA BEACHVLAGGEN

15

RAFTS & KITES

160

VOETJES VAN DE VLOER

LADEN...

LADEN…