FAMILIEDAG
PARADE

BROEKMAN LOGISTICS

Een personeelsfeest op eigen locatie. En wat voor een locatie! Aan ruimte geen gebrek. Nee, dit keer moesten we juist andersom denken. Maak het festivalterrein niet té groot. Combineer dat met een vrolijk thema. En maak er een echte familiedag van. Voor jong en oud. Voor elk wat wils. Hoe leuk is het om aan je kinderen je werkplek op deze manier te kunnen laten zien! Maar nee, papa zit op z'n werk niet elke dag in de zweefmolen of het reuzenrad. Dat dan weer niet...

Uitdaging

Niet alleen voor onze medewerkers. Nee, we willen een dag laten organiseren voor de familie van onze collega's. Kinderen. Maar ook opa's en oma's zijn welkom. We gaan laten zien waar we werken. Daar zijn we trots op. Natuurlijk moet het leuk zijn voor iedereen. Ja, de machines en werktuigen moeten op een toffe manier geshowd worden. Maar ja. De kinderen moeten vooral ook gewoon leuke dingen kunnen doen. En oma moet op het gemak een ijsje kunnen eten. Maar let op, juist op deze locatie in de Rotterdamse Haven. Veiligheid voorop!

Concept

Je eigen Parade! Vrolijke mensen. Indrukwekkende attracties. Er is wat actiefs te doen zijn. Alles lekker ontspannen. Eten en drinken is onderdeel van het entertainment. Vanaf het moment dat je het terrein op komt. Vanaf dit moment begeef je je in een andere wereld. Lachende gezichten. Plezier. Ballonnen. Natuurlijk een lekker biertje voor papa. Een vette hamburger. Want dat mag op zo'n dag. Nee, ik wil nog niet naar huis. Wat werkt papa bij een gaaf bedrijf zeg. Wat is dit een indrukwekkende locatie. Welkom op de Broekman Parade!

Creatie

Bij de ingang wordt goed gecontroleerd wie er op het terrein is. Belangrijk. Veiligheid. Dit wordt gedaan door mensen van het bedrijf. Logisch. Een bekend gezicht bij de ingang. Persoonlijke kennismakingen met familie. Hierna neemt het Parade-Entertainment de dag over. Een tof aandenken? Ga dan meteen op de foto bij de ingang. Direct na de rode loper. Mama, ik wil een ballon. Opa, wil je met mij in het reuzenrad? Wat een uitzicht! Nu gaan we een lekker hamburgertje eten. Zoek jij alvast een plekje uit? Ja, daar bij dat mooie kleedje. In het zonnetje. Dat is gezellig!

Creatie

Alles wordt vastgelegd in een mooie video. Na afloop wordt dit als tof aandenken verspreid onder het personeel. Ook dat ene moment in de draaimolen. Ja, we hebben ook vastgelegd dat je nog net even dat ijsje uit die roze truck meeneemt. Vlak voor jullie naar huis gaan. Lekker hoor. Dat is precies de bedoeling van dit personeelsfeest.

Het mooiste plekje van het event? Als je naar links kijkt zie je de skyline van Rotterdam. Ver weg, over de haven. Kijk je naar rechts. Dan zie je het indrukwekkende terrein van Broekman. Enorme loodsen. Water, de Maas. Opslag. De keuze om een reuzenrad op te bouwen is goed gevallen. De definitie van uniek? Hier heb je 'm!

<

Impact

We hebben laten zien wat het bedrijf doet. Waar dit plaatsvindt. Op een manier van. WAUW! Wat is mama of papa stoer dat ze hier werken. Wat ben ik trots op mijn zoon en dochter!

Je krijgt wat je verdient. Het zonnetje kreeg Broekman er van ons gratis bij. Bedankt voor een fijne samenwerking!

Impact. Voor jong en oud. Privé én zakelijk. Hier wil ik ook werken. Dit is waar we het voor doen!

Al doen cijfers het volgens ons ook altijd erg goed…

420

REUZENRAD RONDJES

140

TROTSE KINDEREN

360

GEMOTIVEERDE MEDEWERKERS

LADEN...

LADEN…