BUITENLAND TRIP LISSABON

ALDOWA

De directie van Aldowa wilde graag iets terug doen voor hun hardwerkende collega’s. Gezamenlijke interesse: architectuur! Laten we ons succes met elkaar vieren op een mooie, zonnige, Europese bestemming. En niet in de laatste plaats… het moet voorlopig écht nog wel even een verrassing blijven!

Uitdaging

We willen met alle collega’s op reis. Van werkvloer tot directie. Zonder partners. Dus teambuilding. Persoonlijke interesses lopen verder nogal uiteen. Bovendien hebben we collega’s in alle leeftijdscategorieën.

Hoe maken we een divers programma? En hoe kunnen we het idee al wel communiceren, zonder dat we verklappen wat de bestemming is? Een hele uitdaging.

Concept

Vanuit een brainstormsessie kwamen we al snel op praktische en creatieve ingrediënten. Bestemming is in eerste instantie afhankelijk van vliegtijden en het thema architectuur. Daarna kijken we natuurlijk naar de invulling ter plaatse. Van entertainment tot hotel. En van uitstekende restaurants tot een praktische en ludieke manier van vervoer door de stad. Er werd binnen het concept zelfs een speciaal lied geschreven door Aldowa: “We gaan naar Lissabon!”

Creatie

Vanuit BURO RUW werd deze reis door twee personen begeleid. Bestemming bekend. Programma nog niet. Tijdens het weekend werd iedereen telkens opnieuw verrast. Zo bleef het lang spannend en was iedereen elke keer opnieuw erg nieuwsgierig. Uiteraard zorgden we voor een mooie opbouw in het programma.

Wat hebben we dan zoal gedaan daar in die mooie, Portugese stad? We logeerden in een mooi hotel. Midden in het centrum. Op verschillende manieren werd de stad ontdekt. Te voet. Met de bus. Zelfs een keer met tuktuks. Een tour van ruim een uur langs indrukwekkende locaties. Eindigend bij een prachtig restaurant met heerlijke gerechten.

Creatie

Van Musea da Cerveja. En een lunch in het biermuseum. Tot een speciale Aldowa architectentour. En van ‘Portugees voor één dag’ (een interactieve ontdekkingstocht langs vele, mooie geheimen die Lissabon rijk is) tot een Speedboat Experience over de Tagus rivier. Was er nog meer? Jazeker. Bijvoorbeeld een bezoek aan Sintra Village Palace of een dansje wagen in een exclusieve club. Tof toch?!

<

Impact

We bedanken Aldowa voor het geweldige weekend. Ook voor ons was dit een bijzondere opdracht. Mét jullie hebben we genoten van de fijne sfeer met deze leuke groep mensen!

Samen plezier maken in een ongedwongen sfeer? Met collega’s op pad om ze nog beter te leren kennen? Een (nieuwe) stad of gebied op een hele andere manier beleven? Kies dan voor een personeelsweekend in het buitenland. Wij staan voor je klaar!

Waar we het uiteindelijk voor doen: impact! En dat laten we graag in beeld zien. Werkt toch beter dan 1000 woorden.

Al doen cijfers het volgens ons ook altijd erg goed…

60

IDENTIEKE ORANJE KOFFERTJES

15

ALDOWA TUKTUKS

2000

KILOMETERS VAN HUIS

LADEN...

LADEN…