VIDEO'S

Bumax

Bumax is verhuisd. Naar een prachtig nieuw pand in Zwijndrecht! Dat is natuurlijk geweldig nieuws. En dat wil je delen met vrienden, familie en relaties. Kortom, tijd voor een feestje. Maar dat kan nu natuurlijk even niet… We zijn samen met Bumax aan de slag gegaan om een zo goed mogelijk alternatief te bedenken.

Uitdaging

Wat doe je als je geen evenement mag organiseren? Terwijl je dit zó graag zou willen! Juist om je zakelijke trots te kunnen presenteren. Deze uitdaging kwam naar voren rondom de verhuizing van Bumax van het ene naar het andere pand in Zwijndrecht.

BURO RUW, willen jullie een alternatief bedenken? Zodat we digitaal al onze relaties mee kunnen nemen in deze verhuizing? Misschien wel een online open huis? En denk ook alvast na over een vervolg hier op. We willen namelijk graag vaker wat met video gaan doen, omdat we merken dat deze ontzettend goed bekeken worden in onze branche. En wij dit direct terug kunnen vinden in aanvragen.

Concept

Eerlijk is eerlijk. We kwamen niet dagelijks in de wereld van de brandwerende kluizen. Dus waar we mee begonnen? Heel goed luisteren naar wat er bij Bumax allemaal gebeurt, wat voor werkzaamheden er plaatsvinden en wat voor indrukwekkende producten er in Zwijndrecht gemaakt worden. Enerzijds maken we een concept om dit proces goed in beeld te brengen. Aan de andere kant willen we natuurlijk ook heel graag een persoonlijke invalshoek gebruiken om de wereld te laten zien naar wat voor mooi, nieuw pand er verhuisd is!

Creatie

Creatief nadenken. Opnames. Montages. Kortom, we zijn aan de slag gegaan. En hoe? Een aantal interessante opnamedagen verder hebben we veel toffe elementen in beeld kunnen brengen. Het is wel extra gaaf als een opdrachtgever zelf helemaal mee gaat in dit proces. De trots en passie spatte van de opgenomen interviews af! Siebe Buijse is een gepassioneerde ondernemer. En zijn collega’s hebben hetzelfde DNA. Kortom, échte vakmensen een beeld brengen op een tot de verbeelding sprekende nieuwe, industriële locatie. Al zeggen we het zelf, daar konden we wel wat mee!

Een kritische opdrachtgever die zeer tevreden is over onze samenwerking. Daar worden wij bij BURO RUW natuurlijk ontzettend vrolijk van. En als die tevredenheid vervolgens onderstreept wordt door vervolgopdrachten… Ja, heel eerlijk. Dat is natuurlijk (ook) waar voor we het doen!

Creatie

<

Impact

De video’s van Bumax worden ontzettend goed bekeken. Bumax zet ze écht direct in om haar business een boost en extra toelichting te geven. Veel reacties via nieuwsbrief, social media en natuurlijk per e-mail. Vaak zat met gelukwensen en felicitaties. Maar ook regelmatig met nieuwe aanvragen voor de in Zwijndrecht geproduceerde brandwerende kluizen. De video’s worden inmiddels ook door andere partijen gecommuniceerd, omdat het ook een stuk Zwijndrechtse trots vertegenwoordigd. Super leuk! Wat zijn we trots op deze samenwerking. En, hoe tof. We zijn al weer bezig om nieuwe plannen met elkaar te smeden!

Al doen cijfers het volgens ons ook altijd erg goed…

4

Generaties familiebedrijf

2500

Artikelen

30

Medewerkers

LADEN...

LADEN…