KLANTEN WEEKEND NEUKIRCHEN

CHALETSPLUS

Dé Chaletsspecialist van Oostenrijk wilde graag enkele locaties én zichzelf (on- en offline) promoten. En wat terug doen voor hun klanten. Voor Nederlandse én Duitse. Gemeenschappelijke hobbies: (après-) skiën, lekker eten en sneeuwballen gooien. Een weekend vol nieuwe indrukken, prachtige omgevingen en kennismakingen.

Uitdaging

ChaletsPlus schrijft via haar socials een winactie uit. Dit voor een compleet verzorgd weekend! Voor klanten uit alle hoeken. Duitsland en Nederland. Hier moet online bekendheid aan gegeven worden. Video's. Vlogs. Alle locaties én de fun moet worden vastgelegd. En worden verspreid onder de zeer geïnteresseerde, misschien zelfs wel een beetje jaloerse thuisblijvers. Hoe pakken we de tweetalige communicatie aan? Hoe gaat alles praktisch in z'n werk. Maar vooral: wat wordt het programma?

Concept

We gaan vliegen. Amsterdam - Innsbrück. De (eigen) accomodatie staat vast. Prachtige (off- en online) promotie. De rest wordt creatief bedacht. Plezier? Ja. Duidelijke communicatie? Ja. Skiën? Ja, uiteraard. "Neem je skihelm mee. En een goed humeur. Na drie onvergetelijke dagen word je weer veilig thuisgebracht."

Los geht's!

Creatie

Een gastvrije ontvangst op Schiphol. Boordevol informatie. In de vroege uurtjes! Onze eigen eventmanager doet zelf de communicatie ter plaatse. En is heel het weekend het aanspreekpunt. Ook niet verkeerd trouwens! Stukje vliegen om na een korte bustrip aan te komen in het prachtige Neukirchen. Onderweg worden de eerst vlogs al opgenomen. Nieuw voor de gasten. Wat hebben we gelachen. Geen tijd te verliezen. We moeten de piste op! Uiteraard met onze eigen ski-leraren. Hééé... bieeeertje?

Creatie

En ja. De biertjes gingen er uiteraard feestelijk in. De vraag was vooral: kunnen de Duisters of Nederlanders beter après-skien? Het antwoord laten we in het midden. Na een goede nacht én een sneeuwballengevecht verder. Tijd voor een nieuwe dag vol plezier. Afgesloten met een privé-diner boven op de berg en een feestelijke fakkeltocht. In de nachtelijke uurtjes zorgen wij voor de montage van de video's en de vlogs zodat de socials van ChaletsPlus gevuld kunnen worden. En de vele likes binnen blijven stromen!

<

Impact

Wat een tof weekend was dit! ChaletsPlus, hartelijk dank dat wij deze buitenland-trip voor jullie mochten organiseren!

De locaties in Neukirchen - Oostenrijk, waar actief wordt verhuurd, zijn gepromoot. Zowel off- als online. De klanten hebben een geweldig weekend gehad. Onvergetelijk. De social-volgers weten weer waarom ChaletsPlus de beste verhuurder is. En wij weten weer wat ons werk zo leuk maakt!

Waar we het uiteindelijk voor doen: impact! En dat laten we graag in beeld zien. Werkt toch beter dan 1000 woorden.

Al doen cijfers het volgens ons ook altijd erg goed…

652

AANTAL NIEUWE VOLGERS

5

SNEEUWBALLENGEVECHTEN

198

SCHNAPSS

LADEN...

LADEN…