WEBINAR HUISEIGENAREN

CHALETSPLUS

ChaletsPlus is gespecialiseerd in het verhuren van chalets & appartementen in Oostenrijk. Aangezien zij zich voornamelijk op een aantal specifieke regio’s richten en al méér dan 20 jaar actief zijn, kunnen ze u uitgebreid van persoonlijk advies voorzien, dit maakt hen de Oostenrijk specialist!

Uitdaging

Een vergadering met huiseigenaren van Oostenrijkse vakantiechalets. Ook dat moet tegenwoordig iets anders aangepakt worden. Normaal gesproken vond deze vergadering plaats in Oostenrijk. Maar dat kan nu even niet! Daarom een studio-setting. In Gouda. Bij ChaletsPlus. Op kantoor. Voertaal Duits, omdat het dit keer met name Duitse huiseigenaren betreft. Aan BURO RUW de vraag om dit op een strakke zakelijke manier aan te pakken. Extra uitdaging. We hebben ook te maken met sprekers in het buitenland. En uiteraard hebben we ons gedurende het gehele online event netjes aan de geldende corona-regels te houden!

Concept

Een online event. Een webinar. Maar dan niet zo saai. En kwalitatief hoogstaand. Met meerdere camera’s en een strakke regie. Presentatie is in handen van de eigenaar en collega’s. Dat maakt het eígenlijk natuurlijk alleen maar extra leuk. En persoonlijk! Ook is er de mogelijkheid om live vragen te stellen. En dat allemaal in een gezellig wintersport-sfeertje. Een hele goede voorbereiding is niet alleen het halve werk. Maar ook hartstikke noodzakelijk!

Creatie

Zo efficiënt mogelijk zijn we aan de slag gegaan. De gehele productie op één dag. Inclusief op- en afbouw. In het kantoor van ChaletsPlus in Gouda. Na verschillende voorbereidende gesprekken, telefonisch en via Teams, was het nu tijd om fysiek aan de slag te gaan. Op de beelden is een deel van de setting te zien. Van camera’s tot regieset. En van (bijna) professionele hosts en presentatoren tot gasten die zich in verschillende landen bevonden. Het lijkt zo ver weg en onpersoonlijk. Maar eerlijk is eerlijk. Dit was eigenlijk best wel effectief! In korte tijd heeft iedereen zijn of haar vragen kunnen stellen en is iedereen ook weer volledig bijgepraat.

Creatie

<

Impact

Hoe kunnen we in dit geval de impact omschrijven? Misschien wel het best doordat alle bezoekers aan het einde van het webinar zeer tevreden hun laptop dicht klapten! Want voorafgaand was de uitdaging: hoe krijgen we in deze tijd iedereen op de juiste wijze volledig geïnformeerd? Nou, dat is op een kwalitatief hoogstaande manier gelukt. Precies waar ChaletsPlus voor staat!

Al doen cijfers het volgens ons ook altijd erg goed…

4

CREW

60

ONLINE BEZOEKERS

12

MINIATUUR SKILIFTJES

LADEN...

LADEN…

https://buroruw.nl/cases/marine-olie-handelmij/