BEURSSTAND
VSK BEURS

CONPRO

VSK is dé beurs is waar je in één bezoek op de hoogte bent van alle ontwikkelingen in de wereld van installatie. Kennis delen is belangrijk om goed voorbereid de toekomst tegemoet te gaan. Conpro was ook deze editie met een stand aanwezig. Maar hoe val je op?

Uitdaging

Conpro staat met een stand op de VSK beurs in Utrecht (Jaarbeurs). De vraag? Of wij mee wilde denken over het concept van de stand. Een paar maanden eerder organiseerden we voor Conpro het kerst- / personeelsfeest. Dat was goed bevallen en smaakte naar meer.

De uitdaging was nu natuurlijk wel compleet anders. Hoe zorg je dat je op deze gigantische beursvloer toch de aandacht krijgt die je wilt? En hoe doe je dat op een manier die het best bij jouw merk past? Dan voelt het namelijk comfortabel. Niet alleen voor jou. Maar zeker ook voor de (beurs)relaties die je hebt uitgenodigd!

Concept

Gastvrijheid en gezelligheid zijn bij Conpro heel belangrijk. Het idee is eigenlijk om een huiskamer in te richten. Iedereen moet zich hier thuis voelen. Niet alleen de bezoekers. Maar ook de collega’s, die de hele week hard aan het werk zijn. Alles moet verder de gehele dag ‘gewoon’ goed geregeld zijn! Daar hebben we met dagelijks wisselende, exclusieve catering voor gezorgd. Samen met de Conpro-collega’s verzorgden we bovendien uitstekend gastheerschap waar menig huiskamer jaloers op zou zijn!

Creatie

De stand zag er tip top in orde uit. Herkenbaar. Goed verzorgd. Een eigen stijl. Laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Voldoende collega’s die iedereen netjes te woord konden staan. Mooie visuals. Stijlvol meubilair. Een mooie bar. Waar, net als op kantoor, gezellig kon worden bijgepraat. De gasten verwennen en het beursbezoek zo comfortabel mogelijk maken. Dat is wat we hebben gedaan.

Comfort kan zijn: je telefoon op kunnen laden. Een kapstok voor je jas. Zodat je makkelijk de beurs over kunt. Maar ook: de hele dag lekker eten, drinken, een prachtige aankleding en uitstekend gastheerschap.

Creatie

<

Impact

Live aan de bar werkt zó veel beter dan 100 belletjes… Heel veel beurscontacten. Complimenten over de stand en de invulling hiervan. Niet alleen leuk om al die zakelijke bekenden weer eens te zien en te spreken. Maar ook: heel veel mooie, nieuwe aanvragen.

Voor Conpro creëerden we: Voorafgaand aan de beurs. Een week lang tijdens de beurs. Maar zeker ook na afloop, door het maken van een korte video. Heel veel impact. Deze impact laten we ook graag in beeld zien. Werkt toch beter dan 1000 woorden.

Al doen cijfers het volgens ons ook altijd erg goed…

36000

BEZOEKERS

330

EXPOSANTEN

1200

GESERVEERDE DRANKJES DOOR ONZE GASTVROUW

LADEN...

LADEN…