COMPANY EVENTS

SCHEEPVAARTBEDRIJF DARI

De binnenvaart gaat altijd door. Zeven dagen per week. 24 uur per dag. Best lastig om dan een event voor deze doelgroep te organiseren? De oplossing! Twee bijna identieke events. Met drie weken er tussen. Voor hetzelfde bedrijf. Andere gasten. Maar met hetzelfde organisatieteam. Wat een toffe uitdaging!

Uitdaging

De helft van ons personeel moet gewoon doorwerken. Maar iedereen heeft een personeelsfeest verdiend. Dan maken we er toch gewoon twee mooie dagen van! Maar hoe gaat dit praktisch? Wie? Wanneer? Waar en hoe? Maar vooral, wat gaan we doen? Doorsnee is geen optie. Verrassingen. Daar houden we van! Graag óók Engelstalig. Dat is belangrijk. Maak een passend concept. Bedenk wat tofs en neem het complete plaatje voor ons uit handen. Inclusief een uitgebreid communicatietraject. Online. En offline Maar regel het wel goed. Twee keer zo goed dus eigenlijk!

Concept

Voor Scheepvaartbedrijf Dari gaan we vanaf de uitnodigingen aan de slag. Digitale registratie. In de juiste sfeer. Maar een kaart per post is ook wel leuk. Juist voor deze doelgroep. Ook praktisch. Je ziet de save the date al hangen. Met een magneet op de koelkast. Of op het prikbord. Gedaan!

Een afwisselend programma in een voor velen nog onbekend stukje van Rotterdam. Alhoewel, als schipper ken je vast en zeker je klassiekers. Veel verrassingen. 8 Verschillende locaties. Goed eten. Lekker en genoeg drinken. Spectaculaire activiteiten. Proeverijen. Een diner op een zeer bijzondere locatie en uiteraard een mooi afsluitend feest.

Creatie

Alleen die URL is al tof. -www.dari-events.nl- Zelf ontwikkeld. Zelf geschreven. Nu zijn de gasten van de opdrachtgever aan de beurt. Door dit communicatiemiddel kan al het personeel op een eenvoudige manier. En direct in de sfeer van het event. Zich aanmelden. Aanmelden voor de dag naar wens. Je kan zelfs kiezen wat jou het beste uitkomt. Wat een luxe! Ook een gaaf platform om achteraf de foto's te plaatsen natuurlijk.

3 hostessen verdelen de gasten in kleine groepjes. “Waar gaan we nu heen?”, “Wat gebeurt ons nu?”, “Dit hadden we echt niet verwacht!”… enkele reacties van de dolenthousiaste gasten. We bezoeken gerse locaties. Rotterdamse locaties. Katendrecht is voor even van DARI...

Creatie

Een sfeervolle ontvangst. Van pinball, tot DARI-plu. Je eigen tatoeage. De cocktail is iets toegankelijker. Scheuren over het water. De Rotterdamse Maas. Een rondleiding met biertjes. Een biefstuk, natuurlijk met enorm veel jus. De dames in de krul. Afsluiten met veel geouwehoer. In de gelijknamige kroeg. Een toffe zanger.

Onze fotograaf legt alles vast. Het plezier. De prachtige stad. En vooral het mooie bedrijf. Wat een sfeer!

<

Impact

Personeel dat elkaar door en door kent. Een heerlijke sfeer. Het concept bedacht door BURO RUW. Uitgevoerd voor DARI. Er valt veel na te kletsen. Iedereen weet weer voor wat voor tof bedrijf ze mogen werken. Gaaf dat dit speciaal voor ons is georganiseerd! De website is voorafgaand goed bezocht. Iedereen beschikte over de juiste digitale informatie. Na afloop was de website ook enorm populair. Iedereen was natuurlijk ontzettend benieuwd naar alle foto's. Wat een indrukken. Wat een impact!

Wij mochten hier bij helpen. Geweldig! Bedankt DARI!

Al doen cijfers het volgens ons ook altijd erg goed…

260

DARI POLSBANDJES

28

POLONAISSES

1908

INDRUKKEN VAN 010

LADEN...

LADEN…