DE LANCERING

DE BOUWCAMPUS

Of wij ook openingsfeesten organiseren? Jazeker. Dit was wel een hele speciale. De opening van De Bouwcampus. Een bijzonder moment waar alle kopstukken uit de bouwsector hun agenda graag voor vrij wilden maken. En niet alleen zij. Ook de pers had zich verzameld voor dit officiële moment. Of we zenuwachtig waren om dit event te organiseren? Niet echt. Vooral heel erg enthousiast. Al blijft het altijd spannend. Op een goede manier.

Uitdaging

Een nieuw pand is geweldig. Maar wat als niet één van de aanwezige ruimtes groot genoeg is voor de ontvangst van de groep genodigden? De lancering moet wel voor iedereen tegelijkertijd zichtbaar zijn.

Tja. Dan heb je dus te maken met een uitdaging. Een grote welteverstaan. Houden wij van. Dus geen probleem. Al moesten we over deze toch even creatief nadenken. Creatieve koppen bij elkaar en gaan. Voor elke uitdaging is een oplossing. Zeggen wij dan.

Concept

Als we het concept in één woord moeten samenvatten: gastvrij. Lekker simpel zou je denken. Maar met een pand dat zoveel uitdagingen biedt als het gaat om gebruik van ruimtes - viel het niet mee om dit te verwezenlijken.

Onze grootste vriend tijdens dit event? Techniek. Streamen op grote schermen door het gehele pand. Ideaal. Op die manier kon een grote groep genodigden het officiële moment 'van dichtbij' meemaken. Dat officiële moment? De Lancering met o.a. minister Blok van Wonen & Rijksdienst en minister Schultz van Haegen van Infrastructuur & Milieu. Bizar toch?!

Creatie

Wat er verder nog te beleven viel? Veel. Van 's ochtends vroeg tot laat in de middag. Verrassende presentaties, workshops, seminars en interactie. Natuurlijk was er ook voldoende tijd voor een heerlijk hapje & drankje.

Over dat hapje & drankje gesproken... We richtten een complete keuken in op locatie. Tijdelijk natuurlijk. Daardoor werden voor alle ruim 600 genodigden verse gerechten en sappen bereid. Een biertje en wijntje uit de fles mochten bij de borrel natuurlijk niet ontbreken.

Wanneer de laatste gasten met een glimlach het pand verlaten, zit ons werk er nog niet op. We zorgen er altijd voor dat de locatie die we gebruiken netjes wordt achtergelaten. Opgeruimd staat netjes. Ja toch?

Creatie

<

Impact

Een succesvolle lancering én opening van het pand. De juiste personen op het juiste moment bij elkaar. De pers om bekendheid te geven aan dit prachtige initiatief. Netwerken. Kennis opdoen. Vieren. Bijpraten. Een bijzonder moment voor de bouwsector. En heel veel glimlachen. Da klinkt als een geslaagd event als je het ons vraagt.

Waar we het uiteindelijk voor doen: impact! En dat laten we graag in beeld zien. Werkt toch beter dan 1000 woorden.

Al doen cijfers het volgens ons ook altijd erg goed…

600

AANTAL BEZOEKERS

840

METERS KABEL

0

HAPERINGEN LIVESTREAM

LADEN...

LADEN…