PERSONEELSFEEST

ENGIE

Feest! Op een meer dan indrukwekkende locatie. Het personeel van Engie Fabricom heeft het dubbel en dwars verdiend. Een programma met alleen maar mooie dingen. Een terugblik van de directeur. Muziek. Lekker eten en drinken! Lees hieronder met giiiierende banden verder.

Uitdaging

Zoals vaker, is ons contactpersoon van de opdrachtgever de directiesecretaresse. Ideaal. Want zij weet natuurlijk precies wat er binnen het bedrijf speelt. Ze kent haar collega's. Maar ook de interesses. Ze weet wat de sfeer is op de afdeling. Maar ook wat het management belangrijk vindt. Wij luisteren en creëren. Zo ook nu. Een personeelsfeest voor 200 gasten. Op een mooie plek in Nederland. Goed bereikbaar. Voor iedereen leuk. Natuurlijk gratis parkeergelegenheid. Volledige ontzorging. Het gehele event alleen maar blije gezichten. Een bepaald thema zou leuk zijn. Maar wat dan?

Concept

Verras het personeel. En laat hun partner zich op zijn of haar gemak voelen. Voel je thuis. Breng deze sfeer over. Laat het personeelsfeest van dit jaar een onvergetelijke worden. Laat de naam van ons bedrijf wel regelmatig terug komen. Audiovisuele middelen spelen ook nu een belangrijke rol. Kijken en luisteren. Dat zijn twee belangrijke factoren deze dag. Alles moet op rolletjes lopen. Op wielen mag ook.

Creatie

Goedemiddag! U kunt hier parkeren. Vervolgens loopt u naar links en de 2e rechts. Uw jas wordt opgehangen. Zoek een gezellig plaatsje tussen alle andere geparkeerde auto's. Neem een hapje. Wat wilt u drinken? Wat leuk om uw vrouw eens te ontmoeten. We wachten even tot we compleet zijn, dan gaan we met alle collega's wat leuks doen!

Creatie

Hét Nationaal Automuseum van Nederland: Het Louwman Museum in Den Haag. Na deze ontvangst begint het spektakel pas echt. Een prachtig museumbezoek. Ik heb niks met auto's! Nou, na vandaag wel. Vrolijke en bijzondere muziek. Met elkaar heerlijk eten in een zeer sfeervolle ruimte. Het bedrijfslogo schuift continue voorbij op de grote muren. Ben je al op de foto. Geheel in stijl begeleiden de pitspoezen je op deze mooie locatie. Uitgefeest? Lekker naar huis. Met je gedachte ben je nog bij de geweldige avond. En in je hand? Een heerlijk, gepersonaliseerd doosjes autodrop!

<

Impact

Maandag op kantoor. Wat een geweldige zaterdag was dat! En wat een toffe foto's hebben we meegekregen. Dat toetje was lekker he? Leuk om die verhalen over je kinderen gehoord te hebben. Collega's hebben een gezamelijke ervaring. Kennen elkaar weer een beetje beter. De sfeer is super na dit event.
Waar we het uiteindelijk voor doen: impact! En dat laten we graag in beeld zien. Werkt toch beter dan 1000 woorden.

Al doen cijfers het volgens ons ook altijd erg goed…

2

PITSPOEZEN

240

DOOSJES AUTODROP

275

ANTIEKE EN KLASSIEKE AUTO'S

LADEN...

LADEN…