DRECHTSTEDEN, IN DE BAN VAN!

FEDERATIE OV DRECHTSTEDEN

Papendrecht. Alblasserdam. Nieuw-Lekkerland. Hardinxveld-Giessendam. Sliedrecht. Zwijndrecht. Dordrecht. Hendrik Ido Ambacht. Gemiddeld zijn er elke editie elf ondernemersverenigingen (OV) en 400 bezoekers uit deze gemeentes bij dit evenement betrokken. BURO RUW organiseert sinds 2015 dit jaarlijks terugkerend congres. Vaak op een andere locatie. Maar altijd een mooi programma. Altijd flink netwerken. En natuurlijk altijd in de Drechtsteden!

Uitdaging

Communicatie speelt een hoofdrol. We hebben een datum. Op deze datum gaan we informatie verstrekken. Hiervoor hebben we nodig: een zaal. Een zaal mét genodigden. Om deze mensen op de juiste plaats. Op het goede moment. En met de volledige informatievoorzieningen met een drankje op hun stoel te krijgen. Is wat voorbereiding nodig. Belangrijk is de laagdrempeligheid om binnen te stappen. Het enthousiasmeren van de doelgroep. Maar wanneer sturen we dan de save the date? En op wat voor manier?

Concept

Uiteraard is de registratie online gegaan. BURO RUW creëert een geheel nieuwe huisstijl. Hierachter zit een idee. Een concept waar je jarenlang op kunt bouwen. Wat je kunt gebruiken, maar steeds op een nét wat andere manier. Voorzien van de meest actuele informatie. De juiste linkjes naar de juiste personen of bedrijven. Een digitaal platvorm: www.federatieov.nl Vanuit deze informatiebron sturen we mailings. Op de juiste tijden. Naar de juiste mensen. Niet te vaak. Niet te weinig.

Creatie

In de praktijk merk je dat veel mensen zich last-minute aanmelden. Of afmelden. Dit weet je van te voren. Hier ben je op voorbereid. Hier speel je op in. Via de gemaakte registratiewebsite, worden alle informatie automatisch ge-update. Wees dus niet bang. Voor meneer Pieters ligt om 16:00u keurig een gepersonaliseerde badge klaar. Weggegeven door een persoon met een grote glimlach. Achteraf ontvangen de gasten een bericht. Een mail om te bedanken voor hun komst. Met verschillende links naar de website. De vertrouwde website die iedereen ondertussen weet te vinden. Voor foto's, de aftermovie, powerpointpresentaties van sprekers. En. Erg belangrijk voor de marketing. De datum voor de volgende editie. De cirkel is rond.

Creatie

<

Impact

Honderden ondernemers ervaren een nuttige bijeenkomst. Ieder jaar weer. Er wordt over gesproken én naar uitgekeken.

Dit is dus waar we het uiteindelijk voor doen: impact! En dat laten we graag in beeld zien. Werkt toch beter dan 1000 woorden. Al doen cijfers het volgens ons ook altijd wel erg goed...

Al doen cijfers het volgens ons ook altijd erg goed…

1

WEBSITE

2125

ONLINE REGISTRATIES

32

NIEUWSBRIEVEN

LADEN...

LADEN…