LAS VEGAS IN DE KUIP

HDI

Het mooiste stadion van Nederland. Maar er wordt dit keer niet gevoetbald. Wat er dan wel was? Een gaaf personeelsevent van HDI. Niet alleen presentaties in de catacomben van De Kuip. Maar ook uitdagend entertainment en festivalcatering op het heilige gras. Zelfs in het zonnetje. Mooier wordt het niet. Toch?

Uitdaging

Een bijzondere locatie. Lekker Rotterdams. Voor veel mensen niet perse de eerste keer in De Kuip. Maar wel de eerste keer door de spelerstunnel. En daarna het betreden van het heilige gras. Presentaties moesten binnen plaatsvinden. Meer tussendoor en aan het eind. Wat luchtigs buiten. Bedenk maar wat leuks en verrassends. Iets wat niemand aan ziet komen. Maar een activiteit waar veel mensen direct aan mee kunnen doen. Lekker laagdrempelig dus. Leuk. Brainstormen. En luisteren wat er voorgaande events is gedaan. Welke thema's worden er in de presentaties besproken? Kunnen we hier misschien op inhaken?

Concept

Na ruim een dagdeel met presentaties rondom het Maasgebouw, tijd voor ontspanning. Natuurlijk wél ontspanning waar winnaarsmentaliteit voor nodig is. Wat doe je anders op de middenstip van het mooiste stadion van Nederland? We hebben ons eigen elftal opgesteld. Van professionele croupiers wel te verstaan! De grote groep wordt onderverdeeld in teams. De HDI-dollars uitgedeeld. De tafels waren natuurlijk al opgebouwd. Ja hoor. Voordat we een lekker hapje gaan eten, gaan we eerst kijken wie het meeste lef heeft. Of de beste strategie. Of. Simpelweg het meeste geluk. Welkom bij Las Vegas in De Kuip!

Creatie

De spanning stijgt. De collega's weten dat ze hét veld mogen gaan betreden. Maar wat staat ze te wachten? Staat er straks echt kippenvel op heel je lichaam? Eerst door de indrukwekkende spelerstunnel. Wat een historie. Wat een prijzen. De muziek wordt langzaam harder. Het dak van de tunnel gaat tergend langzaam open. Wat zien we daar? 50.000 toeschouwers? Spandoeken? Camera's? Fotografen? Vuurwerk? Dat niet. Maar wel de elf beste croupiers van Nederland. Deze exclusieve line up is verantwoordelijke voor een spectaculaire afsluiting van het middagprogramma!

Creatie

De croupiers applaudisseren terwijl de collega's van HDI het veld oplopen. Er wordt gefilmd. En ontzettend veel selfies gemaakt. Om de hoek een mooi zomers decor van parasolletjes. Banken. Tafels. Alles staat klaar voor de barbecue. Maar eerst gaan we een kaartje leggen. Met HDI-dollars smijten. Alles op rood. Of op zwart zetten. Fiches tellen. Las Vegas in De Kuip: Rien ne va plus!

<

Impact

Samenwerken. Overleg. Van elkaar leren. De juiste strategie kiezen. Allemaal activiteiten die vandaag terugkomen. Vandaag. En volgende week weer op het werk. Deze herinnering blijft. Een feest op dé grasmat van Nederland. Een goed verhaal voor later. Allemaal mogelijk gemaakt door een hele fijne werkgever!

Impact! Dat heeft het stadion op zich natuurlijk al. Maar Las Vegas in De Kuip maakt alles compleet.

Al doen cijfers het volgens ons ook altijd erg goed…

200000

HDI-DOLLARS

11

CROUPIERS

1908

MEEGENOMEN GRASSPRIETEN

LADEN...

LADEN…