INTERNATIONAL SOCCER TOURNAMENT

VAN LEEUWEN

Een jaarlijks terugkerend voetbaltoernooi. Georganiseerd in Zwijndrecht. Voor heel veel internationale werknemers van Van Leeuwen. Natuurlijk werd er niet alleen gevoetbald. Sommige collega's kennen elkaar wel van e-mails en telefoongesprekken. Maar hoe leuk is het om elkaar nu eens in het echt te zien. En dan nog lekker sportief met elkaar bezig te zijn ook!

Uitdaging

Van 14 landen over heel de wereld nodigen we personeel uit. Werknemers van Van Leeuwen. Verschillende vestigingen. Het hoofdkantoor staat in Zwijndrecht. De locatie is daarmee direct bepaald. Dit is dan ook het enige. Wat hebben we nodig? Vervoer vanaf vliegvelden. Hotels om te overnachten. Een grasveld waar gevoetbald kan worden. Een schema. Scheidsrechters. Audivisuele middelen. Wat als het regent? Een mooi tentencomplex dus. Douchegelegenheden. Maar tussendoor natuurlijk ook verfrissende drankjes. We sluiten iedere editie af met een compleet verzorgde barbecue.

Concept

Een aantal velden van de plaatselijke voetbalvereniging. Wat is daar aanwezig? Vooral gras. Verder niet veel. Om 250 personen te verzorgen. Daar komt wel wat bij kijken! We bouwen een tentencomplex. Voor de horeca, zitplaatsen. Kleedruimtes en kluisjes. De hele omgeving moet voetbal ademen. En Van Leeuwen. Dus dit begint in het hotel. Het toernooischema ligt klaar op de bedden. Op de bussen die rondrijden staat de bedrijfsnaam. Het voetbalterrein hangt vol met banners en vlaggen. Vanaf het eerste fluitsignaal is het feest. Sportief. Vol fanatisme merken we. De EHBO ook aanwezig. Maar heeft het gelukkig niet al te druk. De sportmasseurs draaien daarentegen overuren!

Creatie

Guten Morgen! Bonjour! Hyvää huomenta! Na een goede nachtrust in het hotel is iedereen fit en klaar voor de wedstrijddag. Vanaf het hotel pendelen bussen. De aankomst op het terrein. Spannend. Wie zit er dit jaar in welk team? We beginnen met koffie en een broodjes. Spelers kleden zich om. De shirts hangen klaar. De gezamenlijke warming-up gaat van start. Onze speaker zweept de spelers én de toeschouwers op. De eerste teams staan klaar. De oprichter van Van Leeuwen trapt traditioneel gezien af. De scheidsrechters zijn scherp. De uitslagen druppelen binnen bij de wedstrijdleiding. Ondertussen spelen kinderen op de springkussens of doen mee aan een voetbalclinic. Wat een plezier allemaal!

Creatie

Ook de eerste pijntjes zijn merkbaar. Gelukkig is de EHBO aanwezig. En vergeet de masseurs niet. Tussen de middag staat de sportlunch klaar. In de middag worden de eerste biertjes getapt. De ontknoping nadert. De wedstrijden worden meertalig omgeroepen. De muziek verbindt. De spanning stijgt. Dan. De Finale! Onder toeziend oog van veel collega's en familie komen de teams op. Muziek. Rode loper! Dit jaar is België de winnaar. Nieuwe sporttassen, champagne. En natuurlijk de wisselbeker. Hier komt hun naam op. Een jaar lang roem. De prachtige dag sluiten we af met een barbecue. Moe maar zeer voldaan keren de collega's rond tien uur huiswaarts of richting hotel. Morgenochtend wacht het vliegtuig weer op ons. Tot volgend jaar allemaal! See you next year! Do zobaczenia za rok!

<

Impact

Een wisselbokaal met 5 verschillende landen er op. 5 jaargangen. 5 winnaars. Collega's die weer een jaar lang een herinnering delen. Een mooi moment om met elkaar te praten. Op een heerlijk ontspannen manier. Alle geledingen van het bedrijf. Strijden om één bal. Saamhorigheid. Groepsgevoel. Is er een EK wedstrijd van Oranje? dan kijken we ook die natuurlijk mét elkaar. In een toffe tent!

Bedankt Van Leeuwen. voor 5 jaar lang plezier!

En oh ja. Over impact gesproken. Die spierpijn gaat maar niet over...

Al doen cijfers het volgens ons ook altijd erg goed…

24

BALLEN IN DE SLOOT

368

JUICHMOMENTEN

420

METERS HEKWERK

LADEN...

LADEN…