KERSTONTBIJT
VOOR ONDERNEMERS

KOFFIEPARTNERS

De wekker gaat. Het is vroeg en koud. Heel erg vroeg en koud zelfs, op deze donderdagochtend in december. We mogen namelijk iets anders doen dan anders. Een ontbijt voor ruim 60 ondernemers uit regio Zwijndrecht organiseren. Waar? Het prachtige nieuwe kantoor van KoffiePartners langs de A16. Relaties & buren waren welkom om een kijkje te nemen.

Uitdaging

Een nieuw pand, een nieuwe locatie. Na de verhuizing van KoffiePartners naar Zwijndrecht, was het tijd voor kennismaking met de buren. Hoe kan dat beter dan met een bakkie... ja precies. Koffie dus.

Hoe pak je zo'n event aan? En hoe zorg je voor een mooie opkomst? De uitdaging? Een netwerkevent bedenken dat nét even anders is dan anders. En daarvoor zit je bij ons goed.

Concept

Een netwerk event. Kennismaken met buren. Bijpraten met relaties. Het nieuwe pand laten zien. En het lokale aspect - ook erg belangrijk. Met deze punten in ons achterhoofd ontstond het idee voor een kerstontbijt.

Een gezellig samenkomen op professioneel informele wijze. Met een knipoog zoals je dat van ons gewend bent.

Creatie

Welkomstwoord door KoffiePartners’ directeur Bart Brouwer. Daarna een bijzonder welkom door de Burgemeester van Zwijndrecht, Hein van der Loo. Onze eigen Walter vertelde meer over het (in 2020) jubilerende BURO RUW.

Creatie


Tot slot werden er nog wat – jawel daar is de knipoog - Rotterdamse grappen gemaakt door Roel Pot. Met een lekker stuk kerststol in de ene, en een heerlijk bakkie versgemalen koffie in de andere hand.

Bij vertrek wachtte nog een verrassing; een goodiebag. Samengesteld in samenwerking met verschillende samenwerkingspartners.

<

Impact

Een fijne eerste kennismaking met directe buren en een gezellig contactmoment met relaties. Een eerste stap naar meer naamsbekendheid in de regio. Een trotse eerste presentatie van het nieuwe pand.

KoffiePartners heeft een vliegende start gemaakt met "inburgeren". En laten we nou eerlijk zijn. Iedereen houdt toch van goede koffie?

KoffiePartners bedankt voor de leuke samenwerking. Als je het ons vraagt: op naar de volgende!

Al doen cijfers het volgens ons ook altijd erg goed…

60

GESPREKKEN MET NIEUWE BUREN

188

BAKKIES KOFFIE

500

LAMPJES IN DE KERSTBOOM

LADEN...

LADEN…