KERSTFEEST

KOOIMAN HOEBEE

Na een geweldig personeelsfeest in de eigen Timmerloods in Dordrecht. Mochten we dit keer ook de kerstbijeenkomst op de scheepswerf van Kooiman Hoebee organiseren. Ook dit keer dus weer op eigen terrein. Maar nu niet binnen, maar buiten. Kerstmarkt en Dordrecht. Altijd een gouden combi!

Uitdaging

Een kerstfeest op eigen locatie. Leuk! Maar waar moeten we allemaal aan denken? Wat is er al aanwezig op locatie? Waar kunnen we gebruik van maken? En ook op een scheepswerf gaat het werk natuurlijk gewoon door. Kan BURO RUW niet wat toffe ideeën bedenken? De doelgroep loopt qua leeftijd en interesses nog al uiteen. En uiteraard is het belangrijk dat er voor elk wat wils is. En een extra uitdaging… past het bij ons op de parkeerplaats? Zou wel leuk zijn. Zo vlak voor het pand, op eigen terrein. En houden jullie rekening met een slecht-weer-scenario?

Concept

Natuurlijk moest het een gezellige kerstmarkt worden. Op het mooie terrein van Scheepswerf Kooiman Hoebee moest dat makkelijk gaan passen. Belangrijk dat we de eventruimte ook weer niet te groot maken. Want bij dit concept past juist een intiem sfeertje. Het eigen terrein krijgt een metamorfose. Niet alleen met meubilair. Kerstaccessoires. En heerlijke catering. Maar in dit geval ook zeker met audiovisuele middelen. Stel je voor. Bij de eerste schemering wordt het sfeertje dan al extra benadrukt. Laat staan als het helemaal donker is. Volop gezelligheid. Voor iedereen! En laat dat nou net de bedoeling van dit feestje zijn…

Creatie

Ook zo benieuwd naar de invulling van het concept? We laten je niet langer in spanning. Wat denk je bijvoorbeeld van: Kerstchalets. Ja tuurlijk! Daar kunnen we om een leuke manier de verschillende ‘keukens’ in kwijt. Een bar. Glühwein. Biertjes. Zoete lekkernijen. Vis. Patatje stoof. Broodje bal. En ga zo nog maar even door.

Het uitlichten van kranen en bomen. Vuurkorven. Kersttruien en -mutsen. Grappige, leuke en ontroerende toespraken. Warme kleedjes. Gezellige muziek. Een fotograaf, die later nog mooi album maakte voor de familie. En een accordeonist met een speciaal gemaakt lied. Kortom: van parkeerplaats tot kerstmarkt! Gelukkig was (het aanwezige) plan B niet nodig en lieten de weersomstandigheden het toe om met z’n allen buiten een gezellig kerstfeest te vieren!

Creatie

<

Impact

Het was gelukkig een mooie dag. Het weer werkte goed mee. Met een jas aan kon iedereen prima de hele tijd buiten blijven. Heaters en vuurkorven waren ook aanwezig. Maar het meest (hart)verwarmende was toch wel de sfeer! Al die mensen. Iedereen enthousiast en met elkaar in gesprek.

Uit eigen ervaring. Bij een familiebedrijf spelen nou eenmaal vaak extra mooie emoties mee. Dat hoorde je in de toespraken. Dat zag je op het event. Je proefde het in het sfeertje. Maar je voelde het ook in z’n totaliteit.

Dat is waar we het uiteindelijk voor doen: impact! En dat laten we graag ook in beeld zien. Werkt toch beter dan 1000 woorden.

Al doen cijfers het volgens ons ook altijd erg goed…

4

OVER DE TOP AANGEKLEDE KERSTCHALETS

125

MOOIE GLIMLACHEN

1000

GEZELLIGE KERSTLICHTJES

LADEN...

LADEN…