HOEBEE PARADE

KOOIMAN HOEBEE

Een personeelsfeest. Met een prachtige scheepswerf als decor. Het feest vond plaats in de timmerloods. Die was op dat moment even niet in gebruik. Ideaal. Op die manier kan het werk door. Loopt niemand elkaar in de weg. Zijn we niet afhankelijk van het weer. Kortom, op naar een fantastisch feest!

Uitdaging

Een personeelsfeest. Met partners van de medewerkers. Heel leuk om ons eigen werkterrein te kunnen laten zien. Zal wel lastig zijn op een werf? In veel ruimtes wordt namelijk gewoon gewerkt. We hebben wel een Timmerloods beschikbaar? Maar. Hier is vooralsnog alleen stroom aanwezig. En hout. We willen lekker eten. Wat gezellig entertainment. En ja. Er mag zeker ook wel gedanst worden. Willen jullie ons ook ondersteunen met het uitnodigingstraject?

Concept

Een programma. Voor jong en oud. De doorgaans saaie loods moet er feestelijk uitzien. Natuurlijk met gezellige muziek. We weten dat de directeur van muzikaal cabaret houdt. Hier moeten we wat mee. Misschien hebben we op deze manier ook wel een leuk ideetje voor de werknemers die met pensioen gaan? Alles moet de juiste sfeer mee krijgen. Nostalgie. Scheepvaart. Entertainment en catering mag in dezelfde lijn. Juist vandaag de dames ook in het zonnetje zetten. Een make-over vindt iedereen leuk natuurlijk. Hoe leuk is dat, helemaal in de juiste sfeer! Dat geldt natuurlijk ook voor de audiovisuele middelen. Verlichting. Catering. Personeel. Extra toiletten regelen. En met de ontvangst moeten we ook nog iets...

Creatie

Parkeren? Direct voor de deur. Een gezellige entree. Direct een tof foto-moment. De loods is in tweeën gedeeld. Eén gedeelte voor de catering. Een open keuken. De gasten kunnen alles zien. Heel leuk. Want juist de verse bereiding is mooi om te zien. Dit alles is mooi blauw uitgelicht. Kooiman-blauw. Natuurlijk een mooie bar. Een speciale in dit geval. Een oude tram-bar. Een insider had vermeld dat er wel wat Feyenoorders aanwezig zouden zijn. Eén keer raden welke tramhalte op de bar staat. Een mooie viskar. Staat mooi in dat ene hoekje. Is ook erg lekker trouwens.

Creatie

Aan de andere kant een podium. Een muziekwagen. Is dat nou een oude brandweerwagen? En kun je daar zelf LP's uitzoeken. Of verzoekjes indienen bij de DJ? Leuk aangeklede hoge én lage tafels. Voor wat oudere gasten hebben we comfortabele stoelen. De mannen willen natuurlijk lekker hangen. De directeur opent het feest. Kondigt de band aan. Een zelf geschreven lied over het bedrijf. Wat bijzonder! Voor de dames hebben we een ander deel van het podium gereserveerd. Zij worden prachtig opgemaakt. Haar in de krul. Wat een mooi gezicht (letterlijk én figuurlijk)!

We lachen, dansen en eten verder. Wat medewerkers worden extra in het zonnetje gezet. De fotograaf legt alles vast. De Hoebee-Parade is vooral: heel veel genieten!

<

Impact

Aandacht voor de medewerkers. Op een hele bijzondere manier. Persoonlijk. Er was tijd en ruimte om eens rustig met elkaar te praten. Leuk om op deze manier je werkplek te laten zien aan je partner. Wat een prachtige werf. Ik wist helemaal niet dat het zo groot is hier. Indrukwekkend!

Impact. Dat is waar we het voor doen. Samenwerken met zo'n prachtig familie-bedrijf natuurlijk ook. Scheepswerf Kooiman Hoebee bedankt!

Al doen cijfers het volgens ons ook altijd erg goed…

44

MAKE OVERS

65

VERZOEKNUMMERS

83

GRAPPEN OP MUZIEK

LADEN...

LADEN…