INNOVATIE CHALLENGE

POLITIE

Dit evenement vindt plaats op de Bouwcampus in Delft. Een lege, nog geheel aan te kleden ruimte op de begane grond van het oude laboratorium van Rijkswaterstaat. Er worden 200 gasten verwacht. We gaan deze belangrijke relaties van de Politie natuurlijk stijlvol ontvangen. In een ambiance die volledig aansluit bij de wensen van onze opdrachtgever.

Uitdaging

Eén plenaire zaal. Deze zaal van de Bouwcampus is prachtig. Maar ook een beetje onpraktisch. Langgerekt. En deze sluit direct aan op de entree. Bovendien vinden er verschillende subsessies plaats. Elke keer in andere ruimtes. Specifieke catering en inhoudelijke sfeerwensen. Wat denk je bijvoorbeeld van een tijdelijke keuken? En voor elke ruimte specifiek meubilair? Veel groen. Maar uiteraard ook blauw. Een congres veel uitdagingen. Maar dat is natuurlijk precies wat we leuk vinden bij BURO RUW. Het is niet voor niks ons vak!

Concept

De Blauwe loper is leidend. Deze loper communiceert en bepaalt de route voor de gasten. Door al het groen. Langs de garderobe, via registratie. Richting subzalen. Een podium. Uiteraard trekken we dit ook door richting catering. Veel verschillende uitgiftepunten. Een beetje in festivalsfeer. Voor elk wat wils en geen lange rijen. De ruimtes zijn namelijk erg smal. Rijen willen we liever. Maar nu zeker niet. Audiovisuele middelen: kleine en grote schermen. Goed geluid. Door het hele gebouw. Ook voor passend achtergrondmuziek. Meubilair speelt belangrijke rol. Moet praktisch en ook sfeervol zijn.

Creatie

Op de parkeerplaats begint de verzorging. De verkeersregelaar zoekt een mooi plaatsje uit. Vanaf de entree is het blauw inademen. En blauw uitademen. Natuurlijk via de blauwe loper. De ballonnen en de vele beplanting zorgen voor het gewenste sfeertje. Je badge ligt klaar. Uitgifte door vrolijke dames, gekleed in... het blauw. Kopje koffie mevrouw? Barman. In chique blauw. De ruimte is lang en smal. Podium in het midden. Meubilair moet hoog én laag zijn zodat mensen kunnen staan én zitten. Iedereen ziet en hoort de verschillende sprekers. Die niet alleen in gesprek gaan vanuit een mooie Chesterfield. Maar er worden ook verschillende presentaties gegeven. Tafeltjes, een lamp en kleedjes zorgen voor het complete podiumplaatje.

Creatie

Na de officiële lancering, wijst de loper de weg naar de subzalen. Hier is weer aparte catering. De ontvangen badges geven aan welke ruimte voor wie is bedoeld. Heerlijke biologische snacks. Opgegeten onder een groene palmboom. Leunend aan een robuuste statafel. Een bijzondere sfeer. Een bijzonder goede sfeer.

<

Impact

Op een ludieke wijze is het startschot gegeven voor een innovatieve challenge. Het politiebureau van de toekomst is vandaag ontstaan. Hier op De Bouwcampus in Delft. Op een manier zoals dat blijft hangen. Ontzettend veel informatie. Verspreid tijdens verschillende sessies. Groot en klein. Op een ontspannen manier.

Dit is dus waar we het uiteindelijk voor doen: impact! En dat laten we graag in beeld zien. Werkt toch beter dan 1000 woorden.

Al doen cijfers het volgens ons ook altijd erg goed…

240

GEVULDE BIO EITJES

124

INNOVATIEVE IDEEËN

0

UITGESCHREVEN BOETES

LADEN...

LADEN…