OKTOBERFEST

LEEGWATER SPECIAL TRUCK

“Ter ere van het 40-jarig bestaan van ons familiebedrijf willen we het personeel van Leegwater Special Truck (mét partners) graag een geweldige feestdag aanbieden! De vraag aan Buro RUW: Willen jullie samen met ons een leuk concept hiervoor bedenken?”

Uitdaging

Hoe kunnen we een fantastisch programma samenstellen? We vieren een mijlpaal. 40 jaar is niet niks natuurlijk. Dit moet een dag worden om niet zo snel te vergeten. De interesses van onze collega’s lopen best wel uiteen. Hoe zorgen we er voor dat niet alleen onze collega’s het heel erg naar hun zin hebben. Maar ook alle partners die mee gaan! Op welke leuke manier kunnen we er een stukje historie in verwerken. Belangrijk. Net als de manier waar op Rotterdam een rol speelt deze dag! En hoe betrekken we de gasten al in een vroeg(er) stadium bij het jubileumfeest?

Concept

Na een aantal leuke overleggen, maakten we een concept voor het jubileumfeest van Leegwater. Er werden namelijk snel al wat dingen duidelijk. Rotterdam, geen discussie. Voorkeur voor bijvoorbeeld een après-ski-sfeertje. Dat zou heel goed bij de doelgroep passen. En had ook de voorkeur van de opdrachtgever. Samen uit. Samen thuis. De dag moest beginnen in Zwijndrecht, bij Leegwater. Leuk om dingen met elkaar te beleven. Maar er moest zeker ook ruimte overblijven om gezellig met elkaar te praten. Een hapje te eten. En een biertje te doen! Ook zou het wel leuk zijn als er na het feest nog iets tastbaars over bleef. Voor iedereen een leuke herinnering aan de dag… Welkom bij het Leegwater Oktoberfest!

Creatie

Een overvol programma. Met voor elk wat wils. Belangrijke ingrediënten: Rotterdam en historie. Oktoberfest werd het thema. De dag begon al goed bij Leegwater op het terrein. Een speciaal aangeklede foodtruck verzorgde in Zwijndrecht een goede bak koffie. En wat lekkers er bij! Een touringcar zette iedereen daarna af op het SS Rotterdam. Je mag kiezen. Een rondleiding aan boord van het SS. Of een spectaculaire tocht over de Maas. Met een ribboat!

Daarna gingen we van Zuid naar West. Ofwel. Van Katendrecht naar Delfshaven. Over mooie historische plekkies gesproken. Een cursus Plat Rotterdams. Een bierproeverij in stadsbrouwerij De Pelgrim. En aansluitend een exclusieve locatie om het Oktoberfest echt los te laten barsten. En een fotobooth. Dat was lachen!

Creatie

Voorafgaand had iedereen input geleverd aan de Leegwater TOP 40. Dus zelfs wat betreft de muziek was er aan iedereen gedacht. Spijker slaan kwam de meesten wel bekend voor. Maar had iedereen ook al eens Lebkuche versierd? Iedereen, ja ook de meest stoere mannen. Nou, bijna allemaal dan. Deden mee. En voor alle winnaars stonden er, ook weer geheel in sfeer, mooie prijzen klaar!

De sfeer zat er goed in. En het bleef nog lang gezellig in Delfshaven. Tot dat de touringcar weer voorreed en iedereen weer veilig thuis bracht!

<

Impact

Events binnen familiebedrijven. Heel veel extra betrokkenheid. En in dit geval ook collega’s die al heel lang samenwerken. Een jubileumfeest heeft dan nog meer impact. Iedereen was dankbaar voor een hele mooie dag. En ja, daar is nog heel lang over nagepraat.

Het heeft het teamgevoel nog weer eens een extra boost gegeven. Mooi toch? Dit is waar we het uiteindelijk voor doen: impact! En dat laten we graag ook in beeld zien. Werkt toch beter dan 1000 woorden.

Al doen cijfers het volgens ons ook altijd erg goed…

55

VERSIERDE LEBKUCHE

100

LEEGWATER BIERPULLEN

40

JUBILEUMJAREN

LADEN...

LADEN…