BUITENLAND TRIP MADRID

PEOPLETRACK

De personeelsweekenden naar Edinburgh (2018) en Reykjavik (2017) werden enthousiast ontvangen. Ook nu mochten wij aan de slag om een origineel en uitdagend weekend samen te stellen. Dit keer zochten de medewerkers van Peopletrack en Buro Payroll liever het voorjaarszonnetje op. Met als bestemming de Spaanse hoofdstad Madrid. Olé!

Uitdaging

De lat ligt hoog. Zoals gezegd. De collega’s zijn de afgelopen jaren inmiddels wel wat gewend. En vérwend. Gezelligheid. Verrassende activiteiten. Teambuilding. Én genieten hebben altijd topprioriteit in deze weekenden. De voorkeur werd dit keer uitgesproken: een lekker voorjaarszonnetje. En vliegtijden zijn altijd van belang. Verder? Bedenk maar wat moois!

Concept

Iets moois bedenken. Dat kun je natuurlijk wel aan ons overlaten. Vinden we tof. Doen we graag. Elk jaar is het puzzelen met vliegtijden en de gewenste setting voor de Peopletrack-vierdaagse. Het concept is namelijk altijd gebaseerd op een lang weekend samen weg. Naar het buitenland. Donderdag wordt er eerst nog gewerkt. Zondag liever niet ál te laat weer thuis. Oja. Misschien wel het belangrijkste ingrediënt. Tot op het vliegveld blijft de bestemming van de reis: een verrassing!

Creatie

Het werd dit jaar dus Madrid. Samen eten en drinken. Maar ook cultuur snuiven. Avontuurlijke en sportieve activiteiten. En ook nog eens natuur. Gecombineerd met voldoende vrije tijd. Want ook dat mag niet ontbreken. We moeten natuurlijk wel een beetje relaxed terugkeren. Het programma is dus goed gevuld. Maar laat ook ruimte voor ontspanning.

Een gevarieerd programma voor 35 collega’s. Om een idee te geven: De stad verkennen met een competitief spel. Lekker lunchen bovenop Mercado San Anton. Een interactieve Sangria workshop. Hiken en kajakken door natuurpark Sierra de Guadarrama. Samen dineren in sfeervolle restaurants. Én, last but not least. Voetjes van de vloer in een wel hele toffe club.

Creatie

<

Impact

Voldoende afwisseling om aan ieders wensen tegemoet te komen. Verrast door de onbekende kanten van Madrid. Een heel gezellig en geslaagd weekend dus. Het zit er (helaas) weer op. Het weekend vloog voorbij. Wat gaaf dat wij dit weekend weer mochten organiseren. Bedankt voor het vertrouwen. Opnieuw een hele leuke opdracht!

Waar we het uiteindelijk voor doen: impact! En dat laten we graag in beeld zien. Werkt toch beter dan 1000 woorden.

Al doen cijfers het volgens ons ook altijd erg goed…

35

FLESJES ZONNEBRAND

330

VERRASSINGEN

1600

KILOMETERS VAN HUIS

LADEN...

LADEN…