BUITENLAND TRIP REYKJAVIK

PEOPLETRACK

Ruige landschappen. Mystieke sprookjes. De lekkerste vis. IJsland is met geen ander land te vergelijken. Het land van spectaculaire geisers en prachtige watervallen. Ongerepte natuur. IJsmeren, vulkanen en gletsjers. Maar ook snowmobiling, walvisspotten en bierproeverijen. En wat te denken van Reykjavik? Hip. Gezellig. Misschien wel de meest vriendelijke hoofdstad van Europa…

Uitdaging

Wat een prachtige aanvraag kregen we van een nieuwe opdrachtgever. Peopletrack uit Amstelveen. Organiseren jullie ook personeelsfeestjes in het buitenland? En we willen eigenlijk graag naar een plek waar nog niemand ooit geweest is! Kortom, een bijzonder land, een speciale locatie. En dat geldt dan natuurlijk ook voor de accommodaties en de activiteiten.

Concept

Na verschillende gesprekken hebben we een concept gemaakt voor een personeelsweekend richting IJsland! Teambuilding en verrassen staan centraal. En lekkere biertjes en goede wijn trouwens ook. Doel: een groep van 18 collega’s (man, vrouw, leeftijdsverschil, uiteenlopende interesses) gaan op diverse manieren Reykjavik en omgeving verkennen. En dat mag best een beetje luxe en spectaculair. “Het is een cliché. Maar, die wow-factor moet er echt in zitten!”

Creatie

We verzorgden met heel veel plezier deze onvergetelijke trip. IJsland, één van de mooiste landen ter wereld. Het begon natuurlijk met het boeken van vluchten en leuke appartementen. Qua teambuilding begint het namelijk al in het appartement. Wie verzorgt welk ontbijt? Later op de avond terug in het appartement, kwamen dobbelstenen en kaarten al snel uit de koffer.

Met elkaar plezier hebben, dat is gelukt! Van een privé-toer langs alle ruige, zeer bijzondere IJslandse natuurverschijnselen. En prachtige watervallen en geisers die je echt niet mag missen. Tot een spectaculaire snowmobiling-tocht met sneeuwscooters.

Creatie

En van een typische Beer & Food tasting tour tot meer dan interessante verhalen van ervaren gidsen. Uiteraard was er ruimte in het programma om de plaatselijke middenstand van Reykjavik te ondersteunen. Shoppen, eten, drinken & gezelligheid. Meer dan eens werd daarbij bijvoorbeeld gebruik gemaakt van de vooraf geregelde én lekker toeristische Hop-on Hop-off bus!

<

Impact

Frábær. Æðislegur. Ótrúlegt. Zo maar drie termen zoals de IJslanders het kunnen verwoorden. Maar op onze manier zeggen we kortweg. Zeg je IJsland. Dan zeg je wow! Wat een geweldig land! En inderdaad. Toen de collega's - pas op Schiphol - hoorden waar de reis naartoe ging. Bleek niemand er ooit geweest te zijn. Die ontdekkingstocht alleen al had enorm veel impact. Tel daar een fantastisch programma bij op. En je hebt een lang weekend dat niet zo snel vergeten wordt.

Deze impact laten we ook graag in beeld zien. Werkt toch beter dan 1000 woorden.

Al doen cijfers het volgens ons ook altijd erg goed…

39

GEISERS & WATERVALLEN

18

SNEEUWSCOOTERS

2500

KILOMETERS VAN HUIS

LADEN...

LADEN…