SOCIAL WEEKEND ARDENNEN

REFERIT

30 personen in een groot landhuis. Middenin de Belgische Ardennen. Prachtige locatie. Exclusief voor deze groep. Het hele weekend. En van alle gemakken voorzien. Van gezellige bar tot open haard. En van boomhut tot jacuzzi. Iedereen heeft op z'n eigen manier heerlijk kunnen ontspannen. Tijdens dit Social Weekend waren ook partners van harte welkom. Het werd een feest waar nog lang over nagepraat zou worden! En dat gebeurde ook.

Uitdaging

Een weekend weg in oktober. Met collega's. Een mix van teambuilding en relaxen. Voor ieder wat wils. Geen ultra luxe kamers, maar wel de nodige comfort. Een perfecte mix tussen samen bezig zijn en volledig ontzorgd worden dus. Klinkt onmogelijk. Is het niet.

Concept

Wie ooit in de Ardennen is geweest, weet dat het 'Ardennen gevoel' twee kanten op kan gaan. Van avontuur & actief. Tot relaxen en uitrusten. In zowel zomer als winter. Leek ons perfect voor deze groep. Zo gezegd, zo gedaan.

Creatie

Een goed begin is het... Dat dachten wij ook. Vroeg uit de veren dus voor het actieve ochtendprogramma op dag één. Een stevig en gezond ontbijt voor de nodige energie. Daarna tijd om je activiteit te kiezen: hiken, mountainbiken of klimmen en abseilen. Allemaal op een eigen manier avontuurlijk. Niet gek dus dat de lunch die begin middag klaarstond - bijna juichend werd ontvangen.

Een opfrismoment en wat relaxtijd later ging de groep weer op pad.

Creatie

Deze keer niet de natuur in, maar de brouwerij. De La Chouffe brouwerij om precies te zijn. Een rondleiding en proeverij later, werd uitgekeken naar het diner. Diner? Eigenlijk meer een BBQ. Een luxe BBQ. Die al klaarstond bij terugkomst op de locatie. Na afloop werd nog lang nagepraat bij het kampvuur. Een mooie afsluiting van de dag.

De volgende ochtend werd er wél uitgeslapen. Samen ontbeten. En op eigen gelegenheid teruggereden naar huis.

<

Impact

Collega's op een andere manier leren kennen. Verbinden. Genieten. Geen personeelsweekend, maar een Social Weekend. Waar partners ook mee mogen. Extra dynamiek. Een gezamenlijke ervaring om nog lang over na te praten. Met elkaar. Als team.

Bedankt Referit. Een toffe uitdaging voor ons. Wij zijn klaar voor een nieuw avontuur. Jullie ook?

Al doen cijfers het volgens ons ook altijd erg goed…

37

AVONTUREN

30

BLIJE GEZICHTEN

285

KILOMETERS VAN HUIS

LADEN...

LADEN…