WEBDESIGN & SOCIAL MEDIA

VAN GENT AUTOVERHUUR

De auto’s van Van Gent zijn 100%. Een slogan die iedereen kent. Toch? Om te zorgen dat dit geen vraag meer is, maar een weet, besloot Van Gent BURO RUW in te huren als communicatiepartner. Wat wij allemaal in samenwerking met Van Gent mogen oppakken? Dat lees je hier.

Uitdaging

Een bedrijfsvideo maken, een nieuwe website ontwikkelen én alle sociale media kanalen opfrissen. Ja tuurlijk kunnen wij dat. Graag zelfs! En nee, daar hield het dus niet op. Gelukkig maar, want wij zijn niet vies van een grote uitdaging. Wat we nog meer mochten doen? Het concept voor de social content ontwikkelen. En de content zelf creëren. Ook voor de website trouwens. Oh ja, en de contentplanning maken en beheren voor de social media kanalen. Dat ook.

Concept

Een goed gesprek. Of eigenlijk een aantal in dit geval. Daar begint een project als deze mee. We hebben de verschillende communicatie uitingen onder de loep genomen en zijn gestart met het in kaart brengen van doelgroep, doelen en wensen. Daarna zijn we aan de slag gegaan met verschillende projectteams.

Creatie

Het hoofddoel? Online nóg meer zichtbaarheid en interactie creëren. Focus op interactief design en videoproducties. Naast een contentplanning voor de social kanalen en de creatie van content met power, startten daarnaast diverse videoproducties op locatie. (360 graden) Fotografie? Tuurlijk, dat namen we direct mee. Want wie slim is, kan snel schakelen. Niet in een auto nee, of misschien ook wel. Maar vooral tussen de verschillende kanalen en uitingen. Shots voor een bedrijfsvideo kunnen ook weer hele toffe content zijn voor social. En toffe social content kan ook een bijdrage leveren aan een interactieve website.

Creatie

<

Impact

Waar we het uiteindelijk voor doen: impact! En dat laten we graag in beeld zien. Werkt toch beter dan 1000 woorden. Een aantal mooie platen die een kijkje achter de schermen laten zien. En natuurlijk mag video hierin ook niet ontbreken.

Al doen cijfers het volgens ons ook altijd erg goed…

300

WAGENPARK

530

FACEBOOK VOLGERS

100

SERVICE NIVEAU (%)

LADEN...

LADEN…

https://buroruw.nl/cases/gemeente-zwijndrecht/