WEBDESIGN

VENTIGUARD

Ventiguard is afgeleid van het woord “venti” dat ventilatie of luchten betekent. En het woord “guard”, dat beschermen of controleren betekent. Het bedrijf legt met name de focus op de insectengaassystemen die door de geplooide vorm makkelijk opvouwbaar zijn. En oja, Ventiguard wil graag een nieuwe website. Digitale ondersteuning op verschillende vlakken. Tof! BURO RUW mocht dus voor Ventiguard online aan de slag. Hieronder lees je hoe ook wij op www.ventiguard.com voor gaas zijn gegaan…

Uitdaging

Je hebt een net wat verouderde website. Nét wat te langzaam. En ook nét even wat te ouderwets. Maar je wilt natuurlijk wél met je tijd mee gaan. Maar over tijd gesproken. Waar haal je de uren vandaan om hier mee aan de slag te kunnen gaan? Je eigen business gaat immers altijd voor. Toch?

Maar het grote gevaar is dat deze klus steeds verder vooruit geschoven wordt. En dat is natuurlijk ook weer niet de bedoeling! De uitdaging is dus om met elkaar een strakke, eigentijdse website neer te zetten. Die natuurlijk volledig past in de huisstijl van Ventiguard. Dan ben je bij BURO RUW aan het juiste adres!

Concept

Binnen een website zijn natuurlijk best wel wat keuzes te maken. Voor welke structuur wil je gaan? Hoe ga je om met het menu? Maak je veel gebruik van teksten? Of dienen deze vooral ondersteunend te zijn aan mooie beelden? En hoe maak je jouw website nou net even wat specialer dan al die andere websites?

Komen de logo-kleuren sterk naar voren? En hoe ga je om met animaties, videobeelden en eventuele scrolleffects? En tot slot. Niet geheel onbelangrijk. Waren komen je bezoekers vandaan? En is het nodig om de website bijvoorbeeld in meerdere talen te presenteren?

Creatie

Aan de hand van deze vele vragen die we met Ventiguard besproken hebben, is BURO RUW aan de slag gegaan. Doel: een innovatieve website, die naadloos aansluit bij het merk Ventiguard. Met herkenbaar kleurgebruik. Maar ook een strakke, zakelijke uitstraling. Duidelijke uitleg en een helder overzicht.

We hebben te maken met veel internationale bezoekers, dus daarom hebben we gekozen om de website te vertalen in het Engels én het Duits. Bovendien moet het assortiment, het portfolio en de manier waar op ondersteuning geboden kan worden, duidelijk naar voren komen.


Zo. Al nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel op: www.ventiguard.com

Creatie

<

Impact

We zijn dus voor gaas gegaan! Maar… gelukkig sámen met Ventiguard! Een innovatieve 3-talige website, inclusief toffe animaties, GIFs, videobeelden en scrolleffects. Uiteraard willen we Ventiguard bedanken voor een erg mooie opdracht!

Al doen cijfers het volgens ons ook altijd erg goed…

3

TALEN OP WEBSITE

20

ANIMATIES, EFFECTEN & VIDEO

6

MENU ITEMS

LADEN...

LADEN…