NIEUWJAARSFEEST

VERHAGE

Het wordt bijna traditie. En niet zomaar een. Voor alweer het 5e jaar op rij, mochten wij het nieuwe jaar aftrappen met het ‘Verhage Nieuwjaarsfeest’! En dan bedoelen we ook écht een feest. Want waar Verhage is. Wordt gedanst. En daar zijn we ontzettend trots op. En op de samenwerking. Uiteraard!

Uitdaging

Een feestavond voor jong én oud. Maar dan ook echt. Door de grote leeftijdsverschillen tussen de genodigden was het een flinke uitdaging om iedereen bij de feestavond te betrekken.

Van bijpraten tot dansen. Alles moest kunnen. En dat in dezelfde ruimte. Met 500 man. Ja, dat laatste was de echte uitdaging.

Concept

Wie Verhage zegt, zegt food. Of denkt food, mag ook. Na een nieuwe huisstijl en re-branding van de restaurants, lanceerde Verhage een eigen interne app. Om de betrokkenheid van collega’s van verschillende filialen te boosten.

Verhage is hip en fris. En zo – na een brainstormsessie – ontstond de ‘Verhage NYP 2020’. New Years Party dus. Alsjeblieft ‘Voor jou, van Verhage’ en een beetje van ons dus.

Creatie

Een hippe locatie. New York pakhuis stijl. Chesterfields. Foodbeleving. Entertainment dat je wilt delen met vrienden. En collega’s. Via Social. Van tissue openingsact tot fotobooth met props. Van live bereide pizzapunt tot knapperige patat. En een vuurspuwers-act. Ja, het was er allemaal.

En dan niet te vergeten de DJ die nummers draaide van nu. En vroeger. Een feestje werd gevierd zoals alleen Verhage collega’s dat kunnen. Onder toeziend oog. Van de oud-collega’s in de loungebanken aan de rand van de dansvloer. En bijgepraat werd er. Kon ook trouwens. De ruimte en muziek waren hierop afgestemd.

Creatie

<

Impact

De Verhage Social App liep over met toffe berichten. Over het nieuwjaarsfeest. Kon ook niet anders, toch? Medewerkers deelden massaal foto's en video's met elkaar. Betrokkenheid ten top. Doel bereikt? Zeker weten!

Dankjewel Verhage. Dat we ook dit jaar weer een event voor jullie mochten organiseren. Zoals jullie al zeiden: 'Wordt volgend jaar een klus om dit te evenaren'. Gaan we voor hoor. Heerlijk toch? Die uitdaging!

Waar we het uiteindelijk voor doen: impact! En dat laten we graag in beeld zien. Werkt toch beter dan 1000 woorden.

Al doen cijfers het volgens ons ook altijd erg goed…

200

PIZZA PUNTEN

500

FOTOBOOTH

250

SOCIAL POSTS

LADEN...

LADEN…