TEAMBUILDING FORTEILAND

VIROCLINICS

We zijn trots. Op onze samenwerking met het Rotterdamse Viroclinics. Al een aantal jaren op rij mogen wij een dag voor (en door) alle collega's organiseren. We horen je denken, hoezo 'en door'? Nou, een aspect is elke zomer hetzelfde: actief meedoen! Teambuilding staat centraal tijdens dit event. En wij mogen elke keer weer bedenken op welke vernieuwende manier. Saai mag het natuurlijk nooit worden.

Uitdaging

Concreet: een teambuildingsdag. Voor 90 collega's. Waar naast gezelligheid, vooral ongedwongenheid de hoofdrol speelt. Hoe ga je deze ongedwongen sfeer creëren met zo'n grote groep? Is dat wel mogelijk? En hoe kunnen we dat vormgeven? Gaat het dan niet ten koste van de teambuilding? Een nieuwe uitdaging was geboren. En wij gingen aan de slag.

Concept

Samen bezig zijn, maar toch een ongedwongen sfeer. Lijkt niet moeilijk. Is het ook niet. Maar een grote groep, maakt het niet makkelijker. Daarbij is een passende locatie minstens zo belangrijk als het concept.

Een brainstormsessie later, waren we eruit. Een Fort Challenge. Dat ging het worden.

Creatie

Yum, bij ontvangst stond een lekkere gezonde lunch klaar voor iedereen. Een goed begin is het halve werk. En laten we eerlijk zijn. Een beetje energie kon geen kwaad, met het actieve programma dat zou volgen.

Collega's schreven zich in voor verschillende activiteiten. Niks moeten. Zelf kiezen dus. Katapult bouwen, communicatiespel met portofoons, pittige bootcamp, ontspannen Tai Chi, boogschieten en Highland Games. Voor ieder wat wils. Tussendoor was genoeg tijd om gezellig bij te praten met een hapje & drankje.

Creatie

Na vier rondes waren de meeste collega's wel toe aan lekker samen eten. Was ook de bedoeling natuurlijk. Een uitgebreide BBQ stond op het grote zonnige terras klaar. Maar hier hield het teambuilden nog niet op.

Er werd namelijk gewerkt aan een gezamenlijk kunstwerk. Een graffiti kunstwerk. Na wat oefenen in het 'testlab' kwamen de creatieve talenten naar boven. En het eindresultaat mag er zijn. Toch? Met als verrassing een lekker schepijsje uit de Italaiaanse piaggio als toet toet toetje.

<

Impact

Een hecht team van collega's. Zo simpel is het. Want dat is wat waardering en teambuilding met zich meebrengt. Een groep betrokken medewerkers, die weten dat hun werkgever ziet dat zij bergen werk verzetten. En daarvoor onder andere bergen aan plezier teruggeeft. Via toffe events.

En daar mogen wij bij helpen. Daar word je toch blij van? Wij in ieder geval wel. Viroclinics bedankt!

Al doen cijfers het volgens ons ook altijd erg goed…

35000

M² EILAND GROOTTE

150

BROODJES

50

GRAFFITI SPUITBUSSEN

LADEN...

LADEN…