REÜNIE
30 JAAR

WALBURG COLLEGE

Wat een prestatie. 30 jaar middelbaar onderwijs. Dat moet gevierd worden. En wel in de huidige hoofdlocatie van de school. Met oud-docenten en oud-leerlingen. Wij mochten niet alleen de organisatie van het event compleet op ons nemen, maar ook de communicatie en promotie.

Uitdaging

Grootste uitdaging? Een feest organiseren waar iedereen zich thuis voelt. Jong & oud(er). Dus voor ieder wat wils. De volgende uitdaging? Contactgegevens van de genodigden. Die waren er nauwelijks. Hoe bereiken we hen dan? Essentieel om dit event tot een succes te maken.

Tijd om de creatieve koppen hier bij elkaar te steken en te komen met oplossingen. En antwoorden op deze vragen. Een goed begin is het halve werk... toch?

Concept

Leuk om oud-medewerkers in de schijnwerper te zetten. Bijvoorbeeld met een luxe lunch. (oud-) Meesters en juffen trappen de reünie af. De school ligt direct gelegen aan een theater. Dat biedt mogelijkheden. De genodigden bekijken hun oude school. Later op de avond is het tijd om te dansen. Herinneringen ophalen en samen plezier maken. Daar gaat het om.

Via de eigen sociale media kanalen van de school én de speciaal gebouwde website www.reuniewalburgcollege.nl gaan we het event promoten bij de doelgroep. Een uitgebreide campagne werd gemaakt. Zo krijgt deze reünie de bekendheid die zij verdiend - bij de juiste personen!

Creatie

15:00u een warm welkom voor alle oud-medewerkers. Door de directeur. Een korte speech waarin de afgelopen 30 jaar Walburg College kort worden aangestipt. Laat die reünie maar beginnen! Even later druppelen de eerste oud-leerlingen binnen. Een moment van weerzien. Herkennen. Omhelzen. Bijpraten. Herinneringen ophalen. En rondkijken. Want de school is in de loop der jaren flink veranderd. Wat hetzelfde is gebleven? De geur. Als we de gasten moeten geloven dan.

Op een ouderwetse klassenfoto met je jaargang. Hilarisch! Later op de avond wordt er gedanst en gaan de deuren van de school dicht. Maandag moeten de leerlingen van nu weer netjes in de banken plaatsnemen. Het theater naast de school is 'Walburg-aangekleed'. De sfeer van een oud-schoolfeest is voelbaar. Iedereen is blij. De directeur. De secretaresse. De conciërge. En wij dus ook.

Creatie

<

Impact

Zo'n 2000 mensen bezoeken de reünie. Zij krijgen allemaal opnieuw een warm gevoel bij de school. Wat was het een mooie tijd! De social kanalen ontploffen. De website wordt óók na afloop druk bezocht om alle foto's te bekijken. Nagenieten to the max. Het Walburg College laat zich van een hele goed kant zien. Wat een positiviteit. Wat geweldig om dit jubileum op deze manier te vieren!

Dit is dus waar we het uiteindelijk voor doen: impact! En dat laten we graag in beeld zien. Werkt toch beter dan 1000 woorden.

Al doen cijfers het volgens ons ook altijd erg goed…

4489

OMHELZINGEN

2100

NAAMSTICKERS

1

TEVREDEN DIRECTEUR

LADEN...

LADEN…