Communicatie

Een vak apart. Maar toch van ons allemaal. Communicatie verbindt. Iedereen gebruikt het. Wij maken het. Boodschappen vangen, vertalen en verspreiden. Op ontelbaar veel manieren. Zoals wij zeggen ‘de moon is the limit’. En dat is terug te zien in onze eigenzinnige concepten en designs. Voor websites. Videoproducties. Social media. Animaties en GIF’s. Wat wij voor jou kunnen betekenen? Dat lees je hier…

WEBSITES

We snappen dat je maar één keer een eerste indruk kunt maken. Online. Bij klanten. En die moet goed zijn. En perfect bij je passen. Uitstraling. Maar ook functionaliteit. Daarom geloven wij dat een website altijd maatwerk is. Van webdesign tot lancering. Wij staan voor je klaar. We ontwerpen én bouwen.

VIDEOPRODUCTIES

Video’s zijn populair. En wij weten waarom. Je kunt ze inzetten voor verschillende doelen. Van content tot interview. Van vlog tot bedrijfsvideo. Of als tool om een nieuw product te lanceren.

Een script bedenken? Een opnamedag draaien? Tuurlijk! Dat doen we graag! We verzorgen het denken én het doen. Van script tot productie. Van concept tot creatie!

SOCIAL MEDIA

Pakkende content. Dat is waar het om draait. En daarbij is een goed doordachte strategie onmisbaar. Vinden wij. We bedenken én ontwerpen. Voor elk platform de beste oplossing. Persoonlijk. Inhoudelijk. Grappig. Pakkend. Stijlvol. Altijd als resultaat: een boodschap met impact!

ANIMATIES & GIF’S

Hip. Trendy. Geef het een naam. GIF’s zijn het helemaal. En wij kunnen ze voor je maken. Maar ook voor animaties. Of andere creatieve ideeën mag je ons wakker maken. Wij maken nou eenmaal graag tof (beeld)materiaal.

Communicatie. Bij BURO RUW een vak apart! Nieuwsgierig?

Goede communicatie. Toffe uitingen. Een tijdrovend traject. Bij BURO RUW weten we daar alles van. Maar door onze efficiënte aanpak kunnen we snel schakelen. Een korte lijn. Da's toch fijn!