Nederland kleurt oranje

WK campagne.

In november start het WK 2022. Dit toernooi is één van de meest toonaangevende events ter wereld. Een goede aanleiding voor jouw bedrijf om campagne te voeren. Lift mee op de aandacht voor dit event. En laat jouw bedrijf, product of dienst zien met een knallende inhaakcampagne.

 Denk aan een Oranje winactie, een leuke giveaway, een WK speelschema met jouw logo erop, een social media campagne (klein of groot), een reclame of een videoboodschap. Je kunt het zo gek niet bedenken. Maar wij wel! 😉

Welk doel jouw campagne ook heeft en hoe omvangrijk deze ook moet zijn, wij helpen je graag. Als je met ons werkt, krijg je een aansprekende ‘Oranje’campagne die impact maakt!

Nieuwsgierig geworden? info@buroruw.nl

It’s the most wonderful content of the year

Eindejaarscampagne.

De eindejaarscampagne is een jaarlijks terugkerende uiting. Hoe zorg je dat klanten jou vinden tijdens deze drukke periode en wanneer moet je hieraan beginnen? 

Tegenwoordig schreeuwt elk bedrijf om aandacht. Wees dus relevant, begin op tijd en maak je boodschap persoonlijk. Zorg dat je de behoefte van jouw doelgroep constant in de gaten houdt. Een krachtige campagne wordt ingezet op verschillende kanalen. Een uitgebalanceerde mix tussen on- en offline helpt hierbij!

Wij weten als geen ander hoe je dit kunt aanpakken! Bel ons gerust eens op: 078 204 00 92