Contact.

BEDANKT!

LAAT EEN BERICHTJE ACHTER

Wij komen er zo spoedig mogelijkbij je op terug.
Uw bericht is verstuurd.
Verstrekte informatie zal uitsluitend gebruikt worden voor onderlinge communicatie en zal niet met derden gedeeld worden.

Even voorstellen

Marck.

Ik ben een

Stel jezelf even kort voor

Hey! Mijn naam is Marck Fieret. Ik ben 21 jaar en werk sinds juli 2020 bij BURO RUW als Webdeveloper. In tegenstelling tot veel van mijn collega’s ben ik iets langer onderweg naar kantoor. Ik woon namelijk al 20 jaar in het mooie Krimpen aan den IJssel! Naast mijn leuke baan zit ik in het 3e jaar van de opleiding Communicatie en Multimedia Design.

Hoe ben je bij BURO RUW terechtgekomen?

In de zomer van 2020 was ik op zoek naar een nieuwe bijbaan. Na een aantal sollicitatiegesprekken werd ik op een hele zonnige dinsdagmiddag gebeld door mijn oude (en nu dus huidige) collega, Nolan! Hij vertelde dat BURO RUW op zoek was naar een nieuwe Webdeveloper. Tijdens het gesprek was de klik meteen daar. En die is er uiteraard nog steeds.Ā šŸ˜‰

Wat doe je als Webdeveloper bij BURO RUW?

Als Webdeveloper zorg ik ervoor dat wij, als BURO RUW, bedrijven mooi en doelgericht op het internet laten verschijnen door middel van een website. Het traject begint met een kennismaking, waarna een concept wordt ontwikkeld. Vanuit de conceptversie wordt uiteindelijk het eindresultaat gecreƫerd!

Wat vind je het leukste aan je job?

Het verhaal van het bedrijf vertalen naar een website is iets waar ik volledig in op kan gaan.Ā Achter elke website zit namelijk iemand met een eigen verhaal. Door de afwisseling in projecten blijf ik altijd scherp en dat zorgt voor voldoende uitdaging.Ā Daarbij is het contact met collega’s en opdrachtgevers iets waar ik enorm van kan genieten.Ā 

Als je niet voor BURO RUW aan het werk bent, waar kunnen we je dan vinden?

Haha dat is een makkelijke vraag, denk ik. Ik ben regelmatig in de sportschool te vinden. Ik vind het belangrijk om mezelf fit te houden voor mijn sport. Daarom train ik graag in de sportschool, maar bij mooi en warm weer loop ik het liefst buiten!

Sporten is dus belangrijk voor je! Vertel daar eens wat over…

Naast mijn werk binnen BURO RUW ben ik actief als assistent-scheidsrechter (‘grensrechter’ in voetbaltermen) bij de KNVB. Door het talententraject waar ik in zit, ben ik in het weekend regelmatig te vinden in de 2e of 3e divisie! Om elke week fit op het veld te staan wordt er dus van ons verwacht dat we veel sporten en fysiek in orde zijn. Mijn leven bestaat uit heel veel rennen en reizen door het land, maar het is een mooie hobby met een onwijs mooi doel voor ogen: het Betaald Voetbal halen.

Wat is je bijnaam op kantoor?

Ik denk dat ik op kantoor vaker reageer op “Ouwe dibbes” dan op mijn eigen naam, haha. Papa (he, Walter?Ā šŸ˜‰) noemde me ooit “Ouwe dibbes” en sinds die dag is die naam er altijd in gebleven.