Contact.

BEDANKT!

LAAT EEN BERICHTJE ACHTER

Wij komen er zo spoedig mogelijkbij je op terug.
Uw bericht is verstuurd.
Verstrekte informatie zal uitsluitend gebruikt worden voor onderlinge communicatie en zal niet met derden gedeeld worden.

Even voorstellen

Melissa.

Stel jezelf even kort voor

Hey! Mijn naam is Melissa en ik ben webdeveloper bij BURO RUW. Ik ben geboren in Zwijndrecht en woon hier al mijn hele leven. Sinds 2015 woon ik samen met mijn man en inmiddels zijn daar onze dochters (Chloë & Meadow), twee katten en een hond bij gekomen.

 

Hoe ben je bij BURO RUW terechtgekomen?

Toen ik op een avond doelloos over mijn tijdlijn aan het scrollen was, zag ik de vacature Webdeveloper langskomen. Ik herkende mezelf grotendeels in deze vacature, maar het aantal uren sprak me niet zo aan. Ik wilde namelijk minder uren gaan maken en deze functie zou een hele dag meer werken betekenen.

Toch bleef het kriebelen en twee dagen later besloot ik de stoute schoenen aan te trekken. Ik werd al snel uitgenodigd en de klik was er direct. Ik kon niet anders dan ‘JA’ zeggen tegen deze toffe baan. Proberen kon altijd toch? Inmiddels zijn we een paar maanden verder en vind ik het heerlijk om onderdeel van de CRUW te zijn!

 

Wat doe je als webdeveloper bij BURO RUW?

Alles wat onze webdesigners ontwerpen, bouw ik. Ik ben gek op websites bouwen en leer graag bij. Collega Nolan is dan ook mijn favoriete hulplijn tijdens het bouwen van websites. Ik leer veel van hem en volg daarnaast een cursus JavaScript (een codetaal) om nog meer maatwerk websites te kunnen bouwen. Mijn dagen zijn in ieder geval nooit saai!

 

Wat vind je het leukste aan je job?

Ik word altijd heel blij als ik een foutmelding heb opgelost in een website. Zeker als hier veel frustratie aan vooraf is gegaan (een foutje is niet altijd even eenvoudig gevonden in code-land) en het dan eindelijk tóch gelukt is. Ook vind ik het erg leuk als ik een nieuwe code geleerd heb en deze daadwerkelijk functioneert wanneer ik hem uitvoer. Ik vind eigenlijk alles leuk aan mijn job. Iets met ‘van je hobby je beroep maken’.

 

Als je niet voor BURO RUW aan het werk bent, waar kunnen we je dan vinden?

Hoogstwaarschijnlijk bij mijn meiden en mijn man. Ik ben een echte mama en vind het heerlijk om leuke dingen te ondernemen met mijn gezin. Ik ben ook bijna dagelijks bij mijn ouders en zusje (met haar gezin) te vinden. Of ik ook nog iets doe zonder mijn familie? Ja zeker! Ik ga graag naar Zumba of zwem wat baantjes in de sportschool. Daarnaast vind ik het heerlijk om te lezen, Formule 1 en voetbal te kijken én om te wandelen met onze hond.

 

Wat is je bijnaam op kantoor?

Mama Melly! Toen ik net een week bij BURO RUW werkte, hadden we een bedrijfsuitje. Het doel van dit uitje? Een bijnaam bedenken voor ‘de nieuwe’… ik dus. We liepen rond in Rotterdam toen we langs een leegstaand pand liepen, waarin een neonlight hing met de tekst ‘Melly’. Toen ik me later die avond ontfermde over mijn lieve collega die zich niet zo goed voelde, was het ‘mama’-gedeelte ook snel toegevoegd ;-).