Contact.

BEDANKT!

LAAT EEN BERICHTJE ACHTER

Wij komen er zo spoedig mogelijkbij je op terug.
Uw bericht is verstuurd.
Verstrekte informatie zal uitsluitend gebruikt worden voor onderlinge communicatie en zal niet met derden gedeeld worden.

Even voorstellen

Shane.

Stel jezelf even kort voor:

Mijn naam is Shane Winsser, 34 jaar oud en geboren in Rotterdam. 14 jaar lang heb ik als militair gewerkt bij Defensie. Hierdoor was ik regelmatig weg van huis en heb ik zelfs een aantal jaar in het buitenland gewoond. Tijdens mijn dienst als militair heb ik veel gezien en mogen meemaken. Veel mooie dingen, maar ook mindere leuke dingen. De meest indrukwekkende momenten heb ik beleefd tijdens mijn uitzendingen naar Afghanistan en werkbezoeken aan Sint-Maarten en Mali.

De laatste 4 jaar heb ik bij Defensie de rol van fotograaf mogen vervullen. Hierbij maakte ik beelden van oefeningen, militaire inzetten en ceremonies. Door COVID-19 kon ik als fotograaf bij Defensie nog maar weinig fotograferen. Daarom heb ik er toen voor gekozen om voor mijzelf te beginnen. Ik ben erg gefascineerd van Johan Cruijff. Dus toen ik erachter kwam dat ik precies 14 jaar in het leger zat vond ik het een mooi moment om mijn ontslag aan te kondigen. In overleg met mijn commandant hebben we ervoor gezorgd dat ik na exact 14 jaar, 14 weken en 14 dagen mijn pak uittrok om het avontuur aan te gaan in de burgermaatschappij.

 

Hoe ben je bij BURO RUW terechtgekomen?

Rutger nodigde mij uit om een bak koffie (ik drink geen koffie 😉) te komen drinken op kantoor. Waarom? Omdat RUW en ik in dezelfde sector actief waren en zij geen beeldmaker tot hun beschikking hadden. Vanuit daar volgden steeds meer opdrachten en besloten we om samen door te gaan.

 

Hoe zien jouw werkdagen bij BURO RUW eruit?

Heel wisselend. De ene dag sta je op een schip foto’s te maken en het volgende moment ben je in Duitsland of op een tof event in bijvoorbeeld de Laurenskerk om video-opnames te maken.

 

Wat vind je het leukste aan je job?

Diversiteit, elke dag is anders. Fotograferen, video-opnames, editen. Je bent altijd wel bezig met nieuwe dingen.

 

Als je niet voor BURO RUW aan het werk bent, waar kunnen we je dan vinden?

Dan ben ik uiteraard met mijn zoontje Milan op pad. Maar je vindt mij ook veel op het voetbalveld. Naast mijn werkzaamheden als foto/videograaf in het bedrijfsleven ben ik ook sportfotograaf voor een persbureau. Ik maak foto’s voor o.a. de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie. Ook maak ik veel portretten van topsporters. Veel van mijn foto’s zijn terug te vinden in de krant en bij Voetbal International.

 

Wat is je bijnaam op kantoor?

Helaas heb ik die nog niet, wellicht weet jij als lezer iets?