events

Ook na 10 jaar krijgen we nog wel eens de vraag. Wat doet BURO RUW nou precies? We organiseren events. Business events zogezegd. Denk daarbij aan personeelsfeesten. Relatie- en klantendagen. Jubilea. Beurzen. Congressen. En buitenland trips. Meestal het complete eventtraject. Maar ook als je al gestart bent en er op dat moment achter komt dat je een helpende hand goed kunt gebruiken. Staan we voor je klaar. Hoe dan? We zouden BURO RUW niet zijn, als we daar geen handig overzichtje voor hadden gemaakt. Langdradig? Ja. Voor slingers en snoeren. Teksten? Die houden we liever kort. Leest lekker weg…

Concept

Het begint met goed luisteren. Samen in overleg. Brainstormen tot de storm gaat liggen. Sparren met de juiste partner. En daarna, op naar een uniek concept. Op maat gemaakt. Dat altijd.

Draaiboek & planning

Checklist. Plannen. Contact met leveranciers. Afspraken maken. En controleren of iedereen zich daar aan houdt. Een uitdaging op zich. Laat dat maar aan de creatieve controlfreaks van BURO RUW over.

Locatie

Welkom in de feesttent! Of in de festival- of strandtent natuurlijk. Maar ook in een kerk of pakhuis voelen wij ons thuis. Een eigen terrein, pand of loods? Tuurlijk! Ook daar kunnen wij mee uit de voeten.

Entertainment

Artiest, DJ of activiteit. Voor jong en oud. Denk aan toffe teambuilding. Grappige acts. Spetterende optredens. Alles is hier mogelijk. Wil je liever zelf zingen? The floor is yours… wij zorgen voor de juiste apparatuur.

Audiovisuele middelen

Of simpel gezegd: licht & geluid. En totale podia opbouw trouwens. Van dansvloer tot lichtshow. Van microfoon tot dj-set. Onze vaste en betrouwbare AV-partners kunnen praktisch alles. Plug & Play. Daar houden we van.

Catering

Hapje en drankje. Onlosmakelijk met elkaar verbonden. Eenvoudig. Uitgebreid. Laagdrempelig. Luxe. Van ontbijt tot lunch. Van lunch tot diner. Van borrel tot midnight snack. You name it. Wij bereiden regelen het.

Communicatie traject

Beleving start bij een save the date. Dat geloven wij. Daarom ontwikkelen wij eventcommunicatie die activeert. En inspireert. Die past bij het concept. Online registratie? Doen wij. Event website bouwen? Zeker. Social media campagne? Tuurlijk!

Event manageMENT

Taak van de klant op een event: genieten! Daarom is er altijd een creatieve controlfreak aanwezig bij op- en afbouw en tijdens je event. Zo wordt alles in goede banen geleid. Worden partijen aangestuurd. En zijn handjes op tijd op de juiste plek.

Veiligheid

Belangrijk. We bekijken altijd welke veiligheidsmaatregelen er nodig zijn. Online en offline. Van brandwacht tot EHBO. Van beveiligde eventwebsite tot gegevensbescherming bij online registratie.

Meubilair & Aankleding

Dit gaat verder dan een slinger en een kruk. Veel verder zelfs. Met meubilair en aankleding kunnen wij een concept tot leven brengen. Van creatieve details. Tot een complete metamorfose.

Begroting

Ja. Ook wij hebben een hekel aan verrassingen achteraf. Daarom zorgen wij voor een overzichtelijk kostenplaatje – vooraf. Per onderdeel. Zo is er altijd iets te kiezen. En bepaal jij waar je budget naartoe gaat.

Vervoer

Maar gewoon een bus mag natuurlijk ook. Of een boot. Wij kunnen het vervoer regelen van en naar een event. Of een bestemming in het buitenland. Zo heb jij je handen vrij om te genieten. En sturen wij waar nodig bij.

Foto & Video

Niet alleen nagenieten wordt leuker met beelden. Ook de voorpret voor een event krijgt een andere dimensie. Of het nu gaat om foto’s. Een promovideo of een aftermovie. Wij produceren het.

Online events

Events waarbij personen niet fysiek aanwezig hoeven te zijn, je zou kunnen zeggen dat dit een “trend” is in 2020. Door onze ervaring in productie van video’s, grafisch ontwerp, en natuurlijk onze unieke concepten, zijn wij de perfect partner voor unieke concepten, ook op afstand!

Veiligheid

Ook in de wereld van tegenwoordig moet er ruimte zijn voor events. BURO RUW produceert daarom niet alleen creatieve, maar ook veilige oplossingen om er met uw bezoekers een mooie en veilige dag van te maken.

Business Events. Al meer dan 10 jaar onze dagelijkse passie!

Evenementen organiseren. Ervaringsvak. Betrouwbaar netwerk. Vooruit denken. Plannen. Eigenzinnige concepten. Creatief denken. Hard werken? Tsja, expert word je natuurlijk niet zo maar…