Contact.

BEDANKT!

LAAT EEN BERICHTJE ACHTER

Wij komen er zo spoedig mogelijkbij je op terug.
Uw bericht is verstuurd.
Verstrekte informatie zal uitsluitend gebruikt worden voor onderlinge communicatie en zal niet met derden gedeeld worden.

Welkom

/ Events 2024

Samen creëren, Samen vieren

Bij BURO RUW geloven we dat elk event een verhaal vertelt. Samen met jou verkennen we de mogelijkheden om een onvergetelijk evenement neer te zetten. Jouw visie, onze expertise: samen maken we het onmogelijke mogelijk.

Dit is Jordy

Allround Designer

Kennismaking

De strategische opstelling voor jouw event.

Elk groot event begint met een gesprek. We luisteren naar je wensen en dromen om zo een op maat gemaakte offerte te creëren. Jouw event, groot of klein, begint hier bij ons.

logo's

brandguides

Beoordeling

awards

ORGANISATIE

Wij hangen de slingers
voor je op.

Lisanne en Suzanne, onze eventmanagers, nemen de leiding in de organisatie. Met oog voor detail en een passie voor perfectie zorgen zij dat elk aspect van jouw event vlekkeloos verloopt.

COMMUNICATIE

Van de aankondiging tot het nagenieten: communicatie is key.

Jordy zorgt dat elk communicatiemiddel er tiptop uitziet, Ester legt elk moment vast met haar camera, en Maikel ontwerpt en ontwikkelt de perfecte landingspagina.

Design

On point

Roos brengt ideeën tot leven met subtiele elegantie en een oog voor detail. Haar designs verbinden jouw verhaal met je publiek op een manier die zowel mooi als betekenisvol is.

FOTO- & VIDEOGRAFIE

Say cheese

Jordy legt de momenten vast die ertoe doen. Zijn talent voor video- en fotografie brengt jouw merkverhaal in beeld op een authentieke en boeiende wijze.

WEBDEVELOPMENT

<H1>Hallo</H1>

Maikel is gespecialiseerd in het creëren van aantrekkelijke en functionele websites voor jouw evenement. Of het nu gaat om een stijlvolle landingspagina of een uitgebreide event-site met registratiemogelijkheden,

HET FEESTJE

Jouw event in volle glorie volop vieren.

De grote dag is hier, en wij zorgen dat alles op rolletjes loopt. Van de eerste gast tot de laatste dans, BURO RUW zorgt dat jij en je gasten volop kunnen genieten. Ontspan en vier, wij hebben de controle.

TERUGBLIK

Flashbacks met een glimlach.

Na het evenement nemen we de tijd om samen terug te blikken met een bak koffie. We evalueren, delen hoogtepunten en zorgen voor een schitterende aftermovie. Plus, we kunnen helpen met een follow-up mailing om die herinneringen levend te houden.

HAPPY CUSTOMERS

Jouw merk ook op onze wall of fame?

Ontdek hoe we digitale grenzen hebben verlegd met onze websiteprojecten. Onze klantverhalen belichten de impact van doordachte webdesign en ontwikkeling, uitgevoerd met toewijding en precisie.

“Wij hebben onze zichtbaarheid echt vergroot. Super blij mee.”

Joep van der Linden, Van der Linden & de Vos optiek