Contact.

BEDANKT!

LAAT EEN BERICHTJE ACHTER

Wij komen er zo spoedig mogelijkbij je op terug.
Uw bericht is verstuurd.
Verstrekte informatie zal uitsluitend gebruikt worden voor onderlinge communicatie en zal niet met derden gedeeld worden.

Welkom

/ Socials 2024

Bij BURO RUW draait alles om samen creëren.

Bij BURO RUW transformeren we social media uitdagingen in kansen. Samenwerking en creativiteit vormen de kern van onze aanpak om jouw merk op de kaart te zetten. Jouw verhaal, verteld via social media, is waar onze passie ligt.

Dit is Jordy

Allround Designer

Kennismaking

We starten graag met
een goed gesprek.

Goed beginnen betekent elkaar écht leren kennen. Tijdens onze kennismaking ontdekken we jouw merkpersoonlijkheid en -doelen voor social media. Samen leggen we de basis voor een strategie die likes krijgt.

logo's

brandguides

Beoordeling

awards

CONTENTSTRATEGIE

Klaar voor de start? Mooi!

Samen stippelen we de route uit voor jouw social media succes. Onze strategische sessie combineert jouw ambities met onze kennis, voor content die aansluit, enthousiast maakt en nieuwe klanten oplevert.

Design & creatie

Als alles op zijn plek valt, gaan onze creatievelingen aan de slag.

Met een heldere strategie als gids, creëren we content die perfect past bij jouw social media identiteit. Van pakkende posts tot boeiende video’s, we zetten jouw merk in de schijnwerpers.

Design

On point

Roos brengt ideeën tot leven met subtiele elegantie en een oog voor detail. Haar designs verbinden jouw verhaal met je publiek op een manier die zowel mooi als betekenisvol is.

FOTO- & VIDEOGRAFIE

Say cheese

Jordy legt de momenten vast die ertoe doen. Zijn talent voor video- en fotografie brengt jouw merkverhaal in beeld op een authentieke en boeiende wijze.

TEKSTSCHRIJVEN

Jouw verhaal

Steffie heeft een bijzondere vaardigheid om woorden te vinden die overkomen. Haar teksten zijn doordacht en doelgericht, ontworpen om jouw boodschap helder en aantrekkelijk over te brengen.

PUBLICEREN

Blij met het resultaat? Top!

Perfecte content verdient het perfecte platform. Met COOS, ons Content Management Systeem, zorgen we dat jouw berichten op het juiste moment de wereld in gaan. COOS maakt publiceren eenvoudig, meetbaar en effectief, zodat je altijd weet wat werkt op jouw social media kanalen.

HAPPY CUSTOMERS

Jouw merk ook op onze wall of fame?

Ontdek hoe we digitale grenzen hebben verlegd met onze websiteprojecten. Onze klantverhalen belichten de impact van doordachte webdesign en ontwikkeling, uitgevoerd met toewijding en precisie.

“Wij hebben onze zichtbaarheid echt vergroot. Super blij mee.”

Joep van der Linden, Van der Linden & de Vos optiek