Contact.

BEDANKT!

LAAT EEN BERICHTJE ACHTER

Wij komen er zo spoedig mogelijkbij je op terug.
Uw bericht is verstuurd.
Verstrekte informatie zal uitsluitend gebruikt worden voor onderlinge communicatie en zal niet met derden gedeeld worden.

Welkom

/ Websites 2024

Creëer, verbind en converteer

Bij BURO RUW transformeren we jouw online aanwezigheid met op maat gemaakte websites die niet alleen prachtig zijn, maar ook resultaten opleveren. Ontdek hoe onze benadering jouw merk kan versterken.

Dit is Jordy

Allround Designer

DESIGN PRINCIPLES

Elkaar echt leren kennen, maar dan echt.

Alles begint met een goed plan. In onze strategische sessies duiken we diep in jouw merk, doelgroep, en doelen. Het resultaat? Design Principles die de basis vormen voor jouw unieke online identiteit. Deze blauwdruk leidt ons door het gehele ontwerpproces.

logo's

brandguides

Beoordeling

awards

ONTWERPPROCES

Daar waar alles voor het ontwerp samenkomt.

Maikel, onze webdesigner, neemt de leiding in het ontwerpproces. Met de Design Principles als leidraad creëert hij een look and feel die jouw merk tot leven brengt. Het einddoel? Een werkbaar prototype dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook naadloos functioneert.

REALISATIE

Als alles op zijn plek valt, gaan onze creatievelingen aan de slag.

Elk met hun eigen expertise, zorgen Melissa, Jordy en Eline ervoor dat jouw website er niet alleen goed uitziet, maar ook perfect functioneert en je boodschap helder overbrengt.

WEBDEVELOPMENT

<H1>Hallo</H1>

Met een passie voor code en een ongeëvenaarde precisie, bouwt Nolan naadloos functionerende websites die niet alleen voldoen aan de standaarden maar ook klaar zijn voor de toekomst.

FOTO- & VIDEOGRAFIE

Say cheese

Jordy legt de momenten vast die ertoe doen. Zijn talent voor video- en fotografie brengt jouw merkverhaal in beeld op een authentieke en boeiende wijze.

TEKSTSCHRIJVEN

Jouw verhaal

Eline heeft een gave voor woorden. Zij weet hoe belangrijk de juiste tekst is op een website, en zet haar schrijfkunsten in om jouw boodschap helder en overtuigend over te brengen.

MAATWERK

Voor net beetje extra
om indruk te maken.

Nolan staat bekend om zijn programmeertalent en zorgt voor dat beetje extra. Maatwerkoplossingen? Geen probleem. Nolan’s vaardigheden zorgen ervoor dat jouw website niet alleen uniek is, maar ook alle functionaliteiten heeft die je nodig hebt.

HAPPY CUSTOMERS

Jouw merk ook op onze wall of fame?

Ontdek hoe we digitale grenzen hebben verlegd met onze websiteprojecten. Onze klantverhalen belichten de impact van doordachte webdesign en ontwikkeling, uitgevoerd met toewijding en precisie.

“Wij hebben onze zichtbaarheid echt vergroot. Super blij mee.”

Joep van der Linden, Van der Linden & de Vos optiek