• Banner BewusteBouwers
  • Banner Referit
  • Banner Bring it on
  • Banner Binnenvaartdagen2019
  • Banner DeVolgerlanden20jaar
  • Banner Viroclinics2019
  • Banner Lagersmit2019
  • Banner AgroDeltaFestival
  • Banner Lissabon
  • Banner Agrioil ontheroof
  • Banner Verhage2019

De Bouwcampus

Beschrijving

De Bouwcampus is een inspirerende werk- en ontmoetingsplaats waar kennisinstellingen, opdrachtgevers en opdrachtnemers in de bouw, in co-creatie, samenwerken aan uitdagende bouwopgaven.

REFERENTIE

JacquelineKlaverJacqueline Klaver

Procescoördinator De Bouwcampus

Sinds de lancering van De Bouwcampus op 13 januari 2016 hebben we verschillende keren samengewerkt met Buro RUW voor zowel grote als kleine evenementen met verschillende doelgroepen, onderwerpen en budgetten. 

Altijd bewees Buro RUW een passende setting te kunnen creëren met soms alleen audiovisuele middelen of bepaalde materialen en soms de complete verzorging van audiovisuele middelen, meubilair, catering en sfeerelementen. Kortom Buro RUW is van alle markten thuis.

Op 6 februari 2018 heeft de politie op De Bouwcampus haar marktvisie huisvesting en innovatie challenge gelanceerd tijdens een groot evenement met zo'n 200 bezoekers.

In voorbereiding op dit grote evenement heb ik nauw en bovenal prettig samengewerkt met Buro RUW.  Laura, Rutger, Walter hebben ons geholpen een fantastisch evenement neer te zetten waar we, het Bouwcampusteam en de politie, trots op zijn. 

De redenen dat ik graag met Buro RUW samenwerk zijn de professionele houding van Laura, Rutger en Walter, hun creativiteit, betrokkenheid en flexibiliteit.

LinkedIn >>

Referenties MajorieJans


Majorie Jans

Teamleider De Bouwcampus

“Op 13 januari 2016 vond de lancering van De Bouwcampus in Delft plaats. Een groots opgezet event waarbij wij op alle onderdelen professioneel zijn ondersteund door Buro RUW. Met enthousiasme, daadkracht en flexibiliteit hebben zij bewezen grote events zoals deze perfect neer te kunnen zetten. Met meer dan 400 genodigden hebben wij een succesvolle lancering gevierd. Daar zijn wij ontzettend trots op! Het persoonlijke contact vooraf, tijdens en na het event laat zien dat Buro RUW in staat is goed naar haar klant te luisteren en mee te denken. Bedankt voor deze professionele samenwerking. Ik kijk uit naar meer!”

LinkedIn >>
 


Kathy Westendorp - Brouwer

Client BouwCampusOfficemanager at De Bouwcampus

“Op 17 september 2015 heeft Buro RUW haar veelzijdigheid laten zien op De Bouwcampus, waarbij twee totaal verschillende bijeenkomsten nagenoeg tegelijkertijd plaatsvonden, maar dan in verschillende zalen. Zij hebben hierbij getoond dat zij niet alleen qua aankleding, maar ook qua AV-middelen en inzet van diverse cateraars heel flexibel kunnen meedenken met de opdrachtgever. Er is sprake van continu overleg en feedback en de persoonlijke aanwezigheid op zo’n bijeenkomst maakt de lijnen kort en overzichtelijk. Er wordt bij elke beslissing rekening gehouden met de wensen van de organisator en de financiële haalbaarheid hiervan. Geen uitdaging te groot zou ik bijna zeggen! Buiten de gemaakte afspraken is er additioneel sprake van een persoonlijke touch. Voor ons een zeer prettige partij om mee samen te werken.”