• Banner Verhage2020
 • Banner Koffiepartners
 • Banner BewusteBouwers
 • Banner Referit
 • Banner Bring it on
 • Banner Binnenvaartdagen2019
 • Banner DeVolgerlanden20jaar
 • Banner Viroclinics2019
 • Banner Lagersmit2019
 • Banner AgroDeltaFestival
 • Banner Lissabon
 • Banner Agrioil ontheroof
 • Banner Verhage2019

Ten Holter Noordam advocaten

Een relatieborrel voor 120 personen op ons eigen kantoor waarbij onze relaties én wijzelf volledig ontzorgd werden. Dat was onze wens. Buro RUW begreep onze wensen direct. Flexibel, mee denkend, ervaren. Alles klopte tot in de details.

Nogmaals bedankt voor de zeer prettige samenwerking!

Sietske van DijkSietske van Dijk

PR, Marketing en Communicatie

LinkedIn >>

THNa >>

KoffiePartners

Net als dat wij een échte partner voor onze klanten zijn in koffie, is Buro RUW dat voor ons in het organiseren van bedrijfsevenementen. Buro RUW is een partij waarop je kunt rekenen. Ze zijn snel, flexibel, vakkundig en denken creatief mee. Wij ervaren onze samenwerking met Buro RUW dan ook als zeer prettig en kunnen deze van harte aanbevelen.

 

Laura VogelLaura Vogel

Online marketeer

LinkedIn >>

 

Carmen Schrooten Carmen Schrooten

Marketing & Communicatie
medewerker

LinkedIn >>

KoffiePartners >>

De Volgerlanden

20 en 21 september 2019 was het feest in de wijk De Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht, want de wijk bestond 20 jaar. Vanaf het sparren, een jaar voor het feest, over 'wat er mogelijk zou zijn' tot aan het netjes achter laten van het evenemententerrein na het feest heeft Rutger en zijn collega's van Buro RUW met Project De Volgerlanden meegedacht, ondersteund en geregeld. Met als resultaat twee zeer goed bezochte en feestelijke dagen in de wijk. We waren blij met de originele ideeën, de snelle reacties en de professionele aanpak van Buro RUW.

Referenties AnineWinkAnine Wink

Communicatieadviseur Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht – Project De Volgerlanden

LinkedIn >>


De Volgerlanden >>

Agro Delta Groep

Referenties MarshavanBelleMarsha van Belle

Voor het openingsfeest van onze nieuwe loodsen in Dordrecht hebben wij voor het eerst met Buro RUW gewerkt. Tijdens de voorbereiding van het feest hebben wij met veel plezier samengewerkt; ze zijn enthousiast, creatief en professioneel.

Onze ‘vage’ ideeën hebben ze vertaald naar een zeer geslaagde en onvergetelijke dag voor jong en oud. Buro RUW heeft ons goed aangevoeld,  want van meerdere relaties kregen we het compliment dat het feest echt paste bij ons bedrijf!Agro Delta Groep >>

Boskalis

Referenties CharlotteGroenewegenCharlotte Groenewegen

Secretary Subsea Services

 

Origineel, daadkrachtig, creatief en zorgvuldig. Een paar woorden die de samenwerking met Buro RUW beschrijven. Ons last-minute event van Boskalis werd probleemloos georganiseerd en gehost. Tijdens de voorbespreking werd er goed geluisterd naar onze wensen en kwamen de meest originele voorstellen op tafel. De professionele manier van werken en ontzorgen maakte het voor ons mogelijk om van iedere minuut ongestoord te genieten van het event. Volgende keer weten we jullie te vinden!

LinkedIn >>


Boskalis >>

Peopletrack

Referenties SebastiaanKooijmanSebastiaan Kooijman

Commercieel Directeur bij Peopletrack

Na een uiterst geslaagd personeelsuitje naar Reykjavik in 2017 hebben we Buro RUW ook dit jaar weer gevraagd het jaarlijkse personeelsuitje te organiseren. Dit maal met bestemming Schotland, Edinburgh. Wederom was de voorbereiding al genieten, mede door het enthousiasme en de goede suggesties vanuit Buro RUW. Eenmaal in Schotland aangekomen bleek alles weer tot in de puntjes geregeld te zijn, met een draaiboek van uur tot uur en een vol, maar zeer gaaf programma. De collega’s en ik kijken nu al uit naar uitje van 2019!

LinkedIn >>


Peopletrack >>

Nemag B.V.

Voor ons jaarlijks personeelsuitje hebben wij gekozen de hulp in te schakelen van Buro RUW. Zij hebben actief meegedacht over de invulling van de dag en daarbij veel rekening gehouden met ons type organisatie.

Buro RUW was sterk aanwezig op de dag van het evenement. Dit ontzorgen tijdens het evenement gaf voor ons als organisatie de mogelijkheid om 100% te genieten van alle leuke activiteiten.

Vlotte en duidelijke communicatie in planningsfase en het inleven in onze organisatie heeft veel bijgedragen aan het succes van de leuke dag.

ManuelManuel Cattoir

Quality Manager bij Nemag B.V.
LinkedIn >>EllyElly Groenendijk

Production engineer at Nemag B.V.
LinkedIn >>


Nemag B.V. >>

Scheepswerf Kooiman Hoebee

Referenties Lindy KooimanLindy Kooiman

HR Adviseur bij Scheepswerf Kooiman Hoebee

“Offerte en voorbereidingen:

 • Flexibel
 • Luisteren goed naar onze wensen
 • Denken goed mee
 • Zijn 1: maakt niet uit of we Rutger of Walter spreken/ mailen of dat er een op vakantie is of niet; we hebben te maken met Buro RUW: erg prettig.
 • Heldere offerte
 • Houden ons scherp, m.b.t. tijdsdruk, etc. laten het niet versloffen
 • Houden woord
 Voorbereidingen en organisatie voor de avond en tijdens de avond:
 • Geen stress; alles netjes op tijd
 • Heldere communicatie
 • Prettige manier van samenwerken met onze mensen
 • Enthousiast
 • Scherp
 • ‘lekker normaal’
 • Gevoel van volledig ontzorgt zijn, zowel voor als tijdens de avond.

Kortom: erg prettige samenwerking, goed geluisterd en héél goed uitgevoerd.”

 

LinkedIn >>
 
Scheepswerf Kooiman Hoebee >>

Regionale YES! Kinderopvang

Rebecca RingelingRebecca Ringeling

“Locatiemanager bij Yes! Kinderopvang

Op 19 september heeft ons teambuilding/personeelsfeest plaats gevonden, georganiseerd door Buro RUW! Na ons eerste telefoon gesprek zijn jullie enthousiast en flexibel gaan meedenken met onze wensen en eisen. Jullie zijn met een plan gekomen wat volledig aan onze verwachting voldeed. Sportief, teambuilding, lekker eten, 25 jarig jubileum en een pensionaris die centraal moest staan is allemaal gelukt! De persoonlijke aanwezigheid van één van jullie maakt dat jullie je betrokken voelen, het serieus nemen en alles volgens de juiste lijntjes en goed willen laten verlopen. Dit werkt erg prettig! Wij hebben een fijne dag gehad met elkaar, waarbij er veel gelachen is, de medewerkers en de organisatie centraal stonden! Dank jullie wel!"

LinkedIn >>
 
Yes! Kinderopvang >>

Regionale Vlootschouw

Mariette De HeideMariette de Heide

Lid Centrale Directie at Willem de Zwijger College Papendrecht

“Enthousiast én ter zake kundig; initiatiefrijk én meebewegend; vol ideeën én openstaand voor de jouwe...
Het organiseren van de Eerste Regionale Vlootschouw voor Vmbo-techniek-docenten in de regio Gorinchem/Dordrecht op 13 oktober 2015 was met de jongens van Buro RUW een feestje.
Het plezier waarmee Walter en Rutger voor je aan de slag gaan werkt aanstekelijk. Het heeft het gevoel nagelaten dat niet jij, niet zij, maar we er samen iets moois van hebben gemaakt.
Het smaakt naar méér; volgend jaar weer!

LinkedIn >>
 
Congres “Regionale Vlootschouw >>

Teamflex

Referenties-RaymondHaakRaymond Haak

Consulent at Teamflex Personeelsdiensten

“Zorgeloos genieten met Buro RUW: Het aanstekelijke enthousiasme waarmee Walter en Rutger een op maat gemaakt bedruifsuitje organiseren en ontzorgen heeft ons een geweldige dag bezorgd. Alles tot in de puntjes geregeld en achteraf op 1 overzichtelijke factuur afgerekend. Bedankt namens het hele team van Teamflex en graag tot een volgende uitje!”


LinkedIn >>

Teamflex Personeelsdiensten >>

Salarisprofs

Referenties-EsthervnaderBornEsther van der Born

Business Manager at Salarisprofs B.V.
LinkedIn >>

Inmiddels werk ik al een aantal jaar samen met Buro RUW. De samenwerking ervaar ik als zeer prettig. Zij zijn zeer flexibel, denken mee en er geldt afspraak is afspraak. Ze zijn persoonlijk en professioneel in hun aanpak."

Salarisprofs >>

Ernst & Young

Referenties-LucindavandenEijndenLucinda van den Eijnden

Team Leader EMEIA L&D Operations Tax at Ernst & Young EMEIA Services Ltd
LinkedIn >>

"Ernst & Young heeft Buro RUW ingeschakeld voor het sociale avondprogramma tijdens onze events. Buro RUW denkt echt met je mee en is heel flexibel.
Zonder problemen werd het programma bijgeschaafd voor een volgend event om beter aan te sluiten bij de avond. Kortom: een fijne, professionele samenwerking met de heren!”

Ernst & Young

Van Leeuwen Buizen Groep

Referenties-ChrisNoyaChris Noya

Secretaresse Voorzitter Raad van Bestuur bij Van Leeuwen Buizen Groep B.V.
LinkedIn >>

"Als bedrijf wil je weleens iets anders organiseren voor je personeel of relaties, iets unieks. Buro RUW kwam met dit idee en heeft het voor ons zeer vakkundig uitgewerkt én georganiseerd. Met één groot doel, alles om ons als klant tevreden te stellen. Chapeau!"

Van Leeuwen Buizen Groep >>

Verhage

Ruim 500 collega's, een toffe locatie, hapjes, drankjes en danspasjes. Werken bij Verhage moet een feestje zijn voor haar medewerkers, en dat onderstrepen we nog eens met de organisatie van de jaarlijkse Verhage New Year Party.

Dat organiseren doen we nu al vijf jaar op rij naar volle tevredenheid in samenwerking met Buro RUW. Voor ons betekent dat volledige ondersteuning bij iedere stap in het organisatieproces; van enthousiast brainstormen tot nog enthousiaster evalueren. RUW zorgt voor een hoop inspiratie en goede ideeën, maar lijkt daarnaast dankzij haar oog voor detail en uitgebreide netwerk voor iedere uitdaging een oplossing te hebben.

Dankzij de prettige manier van samenwerken, informeel en met korte lijnen, is de organisatie van ons feestje ook een feestje. Daarom kunnen wij de dame en heren van Buro RUW van harte aanbevelen als jouw organisatiepartner!

Kevin ter MatenKevin

Marketing manager

LinkedIn >>

Verhage >>

Bewuste Bouwers

Ik werk ondertussen al een aantal jaar samen met Buro RUW. De samenwerking ervaar ik als zeer prettig. Ze denken goed met je mee en zijn heel flexibel en creatief.

Op 26 november 2019 heeft het 10-jarig jubileum van Bewuste Bouwers plaatsgevonden. Alles was tot in de puntjes geregeld en de persoonlijke aanwezigheid van één van jullie werkt erg prettig. Wij willen jullie nogmaals bedanken voor de fijne samenwerking!


Referenties DavinaZabalaDavina Zabala

Managementteam Ondersteuner

LinkedIn >>


Bewuste Bouwers >>

Verkerk Groep

“Een familiefestival organiseren voor 400 collega’s en hun gezin waarbij ons vak techniek moet terugkomen en waar een echte festivalsfeer hangt”. Deze opdracht hebben wij Buro RUW meegegeven. En dat hebben we geweten: een stretchtent, diverse heerlijke foodtrucks, geweldige kinderactiviteiten met een technische twist, live muziek, vriendelijke hostessen en lachende gezichten van de bezoekers. Het is voor ons een uniek event geworden wat de aanwezige Verkerkers niet snel zullen vergeten! Met een ultieme mix van creativiteit, persoonlijke betrokkenheid, kwaliteit, humor en ontzorging hebben wij de samenwerking als zeer prettig ervaren. Raden wij als Verkerk Groep Buro RUW aan voor uw zakelijke evenement? Volmondig ja!


HeidiLiddleHeidi Liddle 

 

StephanJongbloedStephan Jongbloed

LinkedIn >>


Verkerk Groep >>

Viroclinics

Ons Rotterdamse bedrijf Viroclinics wilde dit jaar graag een personeelsfeest in de regio. Dat is gelukt! Wat een gers feest heeft Buro RUW voor ons verzorgd. Voor iedereen wat wils, een beetje creatief, een beetje sportief, een beetje cultureel en zo hadden we een heel afwisselend programma. Tenslotte heerlijke hapjes en festival food onder tijdens herkenbare klassiekers uit de Platenbus. En de cursus plat Rotterdams was een groot succes, ook bij onze Amsterdamse collega’s. Buro RUW had zelfs voor stralend weer gezorgd.

Ja toch, niet dan?

Referenties SuzedeJongSuze de Jong

Manager HRM
LinkedIn >>


Viroclinics >>

MH Poly Consultants & Engineers

“Dit jaar bestaat ons bedrijf 10 jaar. Een mijlpaal vinden wij, die we hoe dan ook wilden vieren met onze relaties, om ze op deze manier te bedanken voor de samenwerking. We kwamen er al gauw achter dat het neerzetten van een tip-top feest heel wat werk met zich meebrengt. 

Op precies het juiste moment kwam Buro RUW in beeld om ons het werk uit handen te nemen. Zij luisterden naar onze wensen en kwam met een hoop creatieve ideeën. We werden meegetrokken in hun enthousiasme om er een spetterend zomers buitenfeest van te maken. En eerlijk is eerlijk: de aankleding van het terrein, de sfeer die neergezet is, maar bovenal de vriendelijkheid en goedlachsheid van alle mensen die Buro RUW met zich meenam…. We hadden het zelf niet beter kunnen doen. Chapeau!

Op de dag zelf konden wij 100 procent genieten van ‘ons’ feest, omdat Buro RUW alles in goede banen hebben geleid. Bedankt voor alles!”

Referenties DennisHutDennis Hut

Operational Manager
LinkedIn >>Referenties MariellaJansenMariëlla Jansen

Marketing communicatie
LinkedIn >>


MH Poly Consultants & Engineers B.V. >>

SEVENP

Referenties EvelienVegterEvelien Vegter

Manager Staff & Services bij SEVENP

Het lijkt zo makkelijk…een geslaagd bedrijfsevent organiseren dat goed is voor de teambuilding met sportieve activiteiten die iedereen leuk vindt.

Daar gaat stiekem best veel tijd en organisatie in zitten. De mannen van Buro RUW kunnen alles voor je uit handen nemen, je hoeft aan niets te denken en ze zorgen ervoor dat zo’n dag op rolletjes verloopt. 

Rutger en Walter verstaan hun vak, ze zitten bomvol leuke/creatieve ideeën en ze kunnen professionaliteit en plezier in hun werk heel goed combineren. Fijn om zo’n top team naast je te hebben staan!

LinkedIn >>


SEVENP >>

De Bouwcampus

JacquelineKlaverJacqueline Klaver

Procescoördinator De Bouwcampus

Sinds de lancering van De Bouwcampus op 13 januari 2016 hebben we verschillende keren samengewerkt met Buro RUW voor zowel grote als kleine evenementen met verschillende doelgroepen, onderwerpen en budgetten. 

Altijd bewees Buro RUW een passende setting te kunnen creëren met soms alleen audiovisuele middelen of bepaalde materialen en soms de complete verzorging van audiovisuele middelen, meubilair, catering en sfeerelementen. Kortom Buro RUW is van alle markten thuis.

Op 6 februari 2018 heeft de politie op De Bouwcampus haar marktvisie huisvesting en innovatie challenge gelanceerd tijdens een groot evenement met zo'n 200 bezoekers.

In voorbereiding op dit grote evenement heb ik nauw en bovenal prettig samengewerkt met Buro RUW.  Laura, Rutger, Walter hebben ons geholpen een fantastisch evenement neer te zetten waar we, het Bouwcampusteam en de politie, trots op zijn. 

De redenen dat ik graag met Buro RUW samenwerk zijn de professionele houding van Laura, Rutger en Walter, hun creativiteit, betrokkenheid en flexibiliteit.

LinkedIn >>
 
De Bouwcampus >>

De Bouwcampus

Referenties MajorieJansMajorie Jans

Teamleider De Bouwcampus

“Op 13 januari 2016 vond de lancering van De Bouwcampus in Delft plaats. Een groots opgezet event waarbij wij op alle onderdelen professioneel zijn ondersteund door Buro RUW. Met enthousiasme, daadkracht en flexibiliteit hebben zij bewezen grote events zoals deze perfect neer te kunnen zetten. Met meer dan 400 genodigden hebben wij een succesvolle lancering gevierd. Daar zijn wij ontzettend trots op! Het persoonlijke contact vooraf, tijdens en na het event laat zien dat Buro RUW in staat is goed naar haar klant te luisteren en mee te denken. Bedankt voor deze professionele samenwerking. Ik kijk uit naar meer!”

LinkedIn >>
 
De Bouwcampus >>

De Bouwcampus

Kathy Westendorp - Brouwer

Client BouwCampusOfficemanager at De Bouwcampus

“Op 17 september 2015 heeft Buro RUW haar veelzijdigheid laten zien op De Bouwcampus, waarbij twee totaal verschillende bijeenkomsten nagenoeg tegelijkertijd plaatsvonden, maar dan in verschillende zalen. Zij hebben hierbij getoond dat zij niet alleen qua aankleding, maar ook qua AV-middelen en inzet van diverse cateraars heel flexibel kunnen meedenken met de opdrachtgever. Er is sprake van continu overleg en feedback en de persoonlijke aanwezigheid op zo’n bijeenkomst maakt de lijnen kort en overzichtelijk. Er wordt bij elke beslissing rekening gehouden met de wensen van de organisator en de financiële haalbaarheid hiervan. Geen uitdaging te groot zou ik bijna zeggen! Buiten de gemaakte afspraken is er additioneel sprake van een persoonlijke touch. Voor ons een zeer prettige partij om mee samen te werken.”
 
De Bouwcampus >>

DevelsteinCollege

PauldenOtterPaul den Otter

Rector at DevelsteinCollege

“Op 7 maart 2015 organiseerden onze oud-leerlingen Rutger en Walter Hoogerwerf van Buro RUW de reünie naar aanleiding van het vijftigjarig bestaan van het DevelsteinCollege in Zwijndrecht. Het is één groot en drukbezocht feest geworden, waar werkelijk iedereen vol lof over was. Buro RUW had aan alles gedacht: sociale media, de kaartverkoop, verkeersregelaars, EHBO (er hoefde slechts een pleister te worden geplakt), beveiliging (die helemaal niets te doen had!), catering, dj'´s, bandjes en bigband, sponsoren, licht en geluid, fotograaf, meet & greet-momenten enzovoorts. Dank zij hun geweldige organisatievermogen is dit feest een onvergetelijke gebeurtenis geworden waar we nog jaren met veel plezier op terug zullen kijken.  Dank namens alle (oud-)Develsteiners!!!”

 

DevelsteinCollege >>

Marsh

Marsh Risk Consulting

"Buro RUW ervaren wij als een prettig no-nonsence bedrijf. Buro RUW luistert naar de wensen van hun klant, combineert dit met hun eigen visie met als resultaat een geweldige samenwerking en een succesvol evenement.

In de huidige wereld van snelle ontwikkelingen, is het van groot belang om ook snel te kunnen schakelen. Dat laatste wordt heel goed begrepen door Buro RUW. Meedenkend, flexibel, vakbekwaamheid, eigen mening en snelle responses maakt Buro RUW een ideale partner voor Marsh Risk Consulting."

Referenties-HendrikSijswerdaHendrik Sijswerda

Vice President at Marsh Risk Consulting
LinkedIn >>Referenties-TomDeNooijTom de Nooij, CFPS

Senior Risk Consultant Marsh Risk Consulting
LinkedIn >>

Marsh Risk Consulting >>

Cofely Fabricom GDF Suez

CarlavandenBoschCarla van den Bosch

Executive secretary at Fabricom B.V. & Fabricom Offshore Services B.V.
LinkedIn >>

"In april 2012 hebben we als Fabricom Nederland Buro RUW ingeschakeld voor een internationale conferentie, te houden in medio juni van datzelfde jaar. Beide heren hebben in deze korte tijdspanne ongelooflijk veel zorgen uit handen genomen, onder meer door het vinden van een goed conferentieoord, voorzien van uitstekende hotelfaciliteiten en restaurant. Tot in het kleinste detail heeft Buro RUW met ons meegedacht en ons steeds (on)gevraagd goed geadviseerd. De internationale gasten waren zeer aangenaam verrast.

Omdat dit zo succesvol is gebleken hebben we Buro RUW ingeschakeld voor de verzorging van de kerstpakketten. Tevens hebben de heren ons geassisteerd bij het vinden van een uitstekende locatie voor de jaarlijkse kerstborrel.

Never change a winning team.... We hebben Buro RUW de opdracht gegeven voor de organisatie van een personeelsfeest. Ook deze keer wordt de dialoog voortdurend met ons, als opdrachtgever gevoerd, zodat het een feest op maat wordt, waar iedereen met plezier aan terug denkt.

Kortom: Fabricom Nederland heeft alle vertrouwen in Buro RUW voor nu en in de toekomst."

www.fabricom-gdfsuez.nl
Cofely Fabricom GDF Suez >>

H.W. Denecke GMBH

Referenties-FlorianDeneckeFlorian Denecke

Geschäftsführer der H.W. Denecke GMBH

"H.W. Denecke GMBH hat sehr gute Erfahrungen mit Buro RUW gemacht.Es ist sehr schön um kreative Meinungen und Ideen zu bekommen, welche anschließend in der Praxis umgesetzt werden.Darüber hinaus sind wir auch stolz, der erste deutsche Auftraggeber von Buro RUW zu sein."

www.denecke.de
H. W. Denecke GMBH >>>

De Volgerlanden

Referenties-PaulDriehuisPaul Driehuis

Paul´s communicatiewereld
Consultant to the firm at QuiEs
Drechtsteden, project Volgerlanden
LinkedIn >>

"Buro RUW weet op een uitstekende en creatieve wijze invulling te geven aan een evenement. Maken een juiste inschatting van wat nodig is, komen met goede ideeën en weten partijen verder te brengen in hun proces. Resultaat: geslaagd evenement, goede en enthousiaste begeleiding, betrouwbaar en constructieve en prettige samenwerking."

De Volgerlanden >>

Heering Consultancy Opleidingen BV

Heering Consultancy Opleidingen BV

"Sinds het bestaan van Manager Up-to-date (januari 2012) zijn we de samenwerking aangegaan met Buro RUW.
Hun expertise en onze expertise maken dat 1 + 1 = 3. De plezierige, positieve en enthousiaste samenwerking maakt dat we gezamenlijk voor top kwaliteit gaan.
Een samenwerking die wij een ieder aanbevelen!

Referenties-ChristaHeeringChrista Heering

Directeur Heering Consultancy Opleidingen B.V.
LinkedIn >>Referenties-HenkvanBeekHenk van Beek

Commercieel Directeur Heering Consultancy Opleidingen B.V.
LinkedIn >>


Heering Consultancy Opleidingen B.V. >>

Meer artikelen...

 • 1
 • 2

drift