The Choice of… Buro RUW: Vacature Projectmanager Evenementen

Update: We have a winner! Na ontzettend veel leuke, enthousiaste reacties, diverse (blind) auditions, de live shows, de ‘battles’ én… de Grote Finale hebben we onze Choice gemaakt! Of eigenlijk… heeft Buro RUW haar Choices(!) gemaakt! Binnenkort meer informatie…

ROTTERDAM NOORD – Creativiteit, conceptontwikkeling, evenementenproductie, control freak in de uitvoering… Kortom, de ceremoniemeester van een zakelijk event. Hebben we zojuist jouw talenten omschreven en ben je op zoek naar een leuke, nieuwe uitdaging? Evenementenorganisatie zit bij Buro RUW in het bloed, we doen immers niet anders! Dus dachten we, waarom pakken we deze sollicitatieronde ook niet aan als een evenementen-communicatie-traject? Hebben we voor deze ‘Talentenjacht’ jouw interesse kunnen wekken? Lees dan snel verder!

TheChoiceof 02 Web smallBroers Rutger Hoogerwerf en Walter Hoogerwerf richtten bijna 9 jaar geleden Buro RUW op. In de loop der jaren is er een divers klantenbestand opgebouwd. Mooie, tot de verbeelding sprekende evenementen, fijne opdrachtgevers en niet in de laatste plaats veel terugkerende aanvragen. Ondanks dat we als kleine organisatie veel en nauw samenwerken met onze leveranciers willen we nu toch verder uitbreiden.

Volgende stap
We willen, samen met jou, een volgende stap zetten en klaar zijn voor een nog mooiere toekomst. In een kleine organisatie neigt je rol natuurlijk al snel naar die van een allrounder. Maar in eerste instantie richt jij je op ‘het managen van de projecten’, van A tot Z! Van gesprekken met onze opdrachtgevers en het bedenken van op maat gemaakte creatieve concepten tot de communicatie met leveranciers en het nauwkeurig uitvoeren van de evenementen zelf.

Profiel
We zijn op zoek naar een creatieve projectmanager, een plannenmaker die zeer gestructureerd te werk gaat. Het helpt als je ervaring hebt in de evenementen(branche). Eén van je belangrijkste taken is het bedenken van concepten en het maken van offertes. Wij zijn allebei op een (meestal) gezonde en noodzakelijke manier control freaks, dus doe gezellig met ons mee!

Stressbestendig
We hebben veel terugkerende opdrachtgevers waar we al jarenlang een hechte band mee hebben. Je wordt dan ook niet direct in het diepe gegooid, maar we nemen je mee en laten je kennis maken met ons netwerk (leveranciers en opdrachtgevers). Met elkaar duiken we de toekomst in en gaan we voor nóg meer opdrachtgevers mooie zakelijke evenementen organiseren. In eerste instantie ben je projectmanager, in tweede instantie zou daar de functie accountmanager bij kúnnen komen. In beide gevallen dien jij je te ontfermen over de creatieve conceptontwikkeling. Het maken van planningen, begrotingen en offertes moet dan ook niet te stressvol voor je zijn.

Wensenlijstje
Mocht je aan één van onderstaande punten niet voldoen, dan wil dat niet zeggen dat we niet naar jou op zoek zijn. We proberen de vacature op deze manier voor jou enkel zo duidelijk mogelijk te maken.

  • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding;
  • Zelfstandig werkzaam kunnen zijn en een leeftijd van 25+ ;
  • Gestructureerd en ervaring in de evenementen(branche);
  • Je volledig weg kunnen cijferen voor opdrachtgevers;
  • Communicatief vaardige projectmanager (spreek- én schrijfstijl);
  • Creatieve plannenmaker (concepten, offertes, planningen, begrotingen);
  • Control freak en tóch een gezellige collega kunnen zijn;
  • In bezit van rijbewijs en eigen auto;
  • 32-40 uur en woonachtig in (de buurt van) Rotterdam.

Ben jij misschien wel The Choice of Buro RUW Evenementen? Stuur dan snel een email met jouw CV en motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wie weet nodigen we je uit voor de ‘audities van onze Talentenjacht’!