FAMILY FAIR

BOLIDT

De Bolidt Familie Fair. Het jaarlijkse eindejaarsfeest voor al het personeel en familie van het bedrijf uit Hendrik-Ido-Ambacht. Een ontzettend sfeervolle combinatie tussen Sinterklaas en Kerst. En dat alles volledig op eigen terrein. Vier loodsen ondergaan een complete metamorfose…

Uitdaging

We willen heel graag op een toffe manier ons eindejaarsfeest vieren. Liefst op een eigen locatie. Maar de business moet wel door kunnen gaan. Een mooie uitdaging van een mooie opdrachtgever. Dat betekent dus in ieder geval een strakke planning. Maar ook tijdens het conceptueel nadenken, is dit een belangrijk aandachtspunt. Wat kan wel? En wat kunnen we op een andere manier aanpakken! Want het moet natuurlijk vooral een fantastisch feest worden. Een event op eigen locatie. Dat is het leukst als deze bijna niet meer herkenbaar is voor het eigen personeel. Een complete metamorfose. Dat is de uitdaging!

Concept

Van uitdaging naar concept. Voor dit event moesten deze fases meer dan ooit op elkaar aansluiten. Vaak zelfs letterlijk. Want elke loods krijgt een eigen invulling. Zo beweeg je je als bezoeker door verschillende werelden heen. Daar ligt voor Bolidt een mooie parallel. Zij doen qua business namelijk niets anders dan dit. Binnen allemaal verschillende segmenten de wereld van Bolidt creëren.

Binnen één en hetzelfde event creëren wij ook heel veel. Of in Bolidt-woorden: No Limits! We gaan van feestelijke entree tot een gezellige kerstmarkt. En van de enige, echte Sinterklaas (en zijn Pieten!) tot aan een mooi winters cateringplein.

Creatie

Vier grote (eigen) loodsen werden dus omgetoverd tot ontvangstruimte. ‘Zwarte-Pieten-Paradijs’. Gameroom. Kerstfair. Cateringplein. Muzikale optredens. Sfeervol meubilair. En vooral heel veel audiovisuele materialen. We zijn drie dagen bezig geweest met deze metamorfose. Van trusconstructies in de nok van de loods tot het (technisch) inrichten van een keuken. En van podia en regiesets tot een compleet stroomplan. En van (kracht)stroomverdeling tot aggregaten en verwarming.

Als alles klaar staat, richten lokale leveranciers hun kerstchalets in. Met Bolidt-munten stelt het personeel haar eigen kerstpakketten samen. Kinderen én volwassenen genieten van de gezellige ambiance. Met heel veel kerstbomen. Lekker eten in luxe Koek- en Zopie-stijl. Een overdosis Mariah Carey. En Wham! En rondleidingen door het spiksplinternieuwe Bolidt Experience Centre!

Creatie

<

Impact

"Zo hebben we de loodsen nog nooit gezien. Onherkenbaar!" Veel gehoorde opmerkingen van de gasten. Het was een enorme klus om tot deze creatie te komen. Maar als dit het resultaat is... Én het wordt door de gasten op deze manier gewaardeerd. Dan weet je waar je het voor doet. "De beste Family Fair ooit!" Dat is tof om te horen. Zeker omdat ze bij Bolidt wel wat gewend zijn.

Dat is waar we het uiteindelijk elke keer weer voor doen: impact! En dat laten we graag ook in beeld zien. Werkt toch beter dan 1000 woorden.

Al doen cijfers het volgens ons ook altijd erg goed…

12

KERSTCHALETS

1

SINTERKLAAS

75

KERSTBOMEN

LADEN...

LADEN…