Contact.

BEDANKT!

LAAT EEN BERICHTJE ACHTER

Wij komen er zo spoedig mogelijkbij je op terug.
Uw bericht is verstuurd.
Verstrekte informatie zal uitsluitend gebruikt worden voor onderlinge communicatie en zal niet met derden gedeeld worden.

Welkom > Events

Jouw event is bij ons maatwerk!

Bij BURO RUW is elk event uniek. Klinkt misschien clichรฉโ€ฆ Maar jouw event is bij ons absoluut maatwerk. We gaan dan ook altijd met veel plezier eerst met je in gesprek. Wat speelt er? Welke zaken zijn extra belangrijk? Wie is je doelgroep? En wat vind je belangrijk om als organisatie uit te stralen? Daarna gaan we aan de slag met een concept op maat en zoeken daar natuurlijk fantastische partners en leveranciers bij uit!

Het verzorgen van een event bestaat voor een groot deel uit creativiteit, organiserend vermogen en communicatie. Drie zaken die we bij BURO RUW maar wรกt belangrijk vinden. En waar we ook al onze collegaโ€™s zorgvuldig op geselecteerd hebben ๐Ÿ˜‰ Hoe fijn is het bovendien dat team events dagelijks zeer nauw samenwerkt met de collegaโ€™s van (web)design, foto/video en communicatie?

?

Events

Personeelsfeest

Beloning voor hard werken of gewoon even lekker los gaan met je collegaโ€™s. Een personeelsfeest kan een geweldige opsteker zijn. Maar dan moet je het natuurlijk wel goed aanpakken. Belangrijk om een goed beeld te hebben bij wat goed bij jullie past!

Een kapstok helpt om een tof concept te maken. Een thema? Ja, leuk! Maar we kunnen ook een inventarisatie maken van jullie doelstellingen en focus. Op naar een mooi feest waar BURO RUW jou ontzorgt. Ook omdat jij dan gezellig mee kunt vieren!

Events

Klantendag

Jouw klanten goed verwennen en bedanken voor de fijne samenwerking. Bovendien los van het formeel zakelijke in een andere omgeving elkaar wat beter leren kennen. Veel van onze opdrachtgevers doen hier hun voordeel mee.

Mensen ontvangen tal van uitnodigingen. Dus wil je jezelf onderscheiden met jouw event(uitingen). Toch? BURO RUW bedenkt graag een uniek concept. Bovendien, je wilt toch niet bezig zijn met organiseren op zoโ€™n waardevolle dag? Focus jij op je relaties. Dan zorgen wij dat alles volgens planning verloopt.

Events

Jubileum

Een jubileum is vaak gericht op รฉรฉn feestdag. Zonde, vinden wij bij BURO RUW. Een jubileumjaar biedt jou het excuus om voor een langere periode onder de aandacht te blijven. Doe hier je voordeel mee. Presenteer jouw organisatie als een betrouwbare partner met (door de jaren heen) veel ervaring en expertise.

Natuurlijk vindt er dan een prachtig event plaats. Misschien zelfs wel meerdere, voor verschillende doelgroepen. Maar deze events zijn dan onderdeel van een breder communicatieproces waar vooraf goed over nagedacht is!

Events

Buitenlandse trip

Misschien iets minder laagdrempelig. Maar daarom ook wel extra bijzonder. Met je collegaโ€™s op reis! Ervaringen met elkaar delen in een toffe Europese stad. Of elkaar verhalen vertellen rondom een kampvuur in de Ardennen. Ga je alles voorafgaand al delen? Of blijft het allemaal รฉรฉn grote verrassing?

BURO RUW heeft diverse ervaringen met het organiseren van zulke trips. Van Lissabon tot Edinburgh. En van Madrid tot Reykjavik. Elke keer was het weer een prachtige ervaring en een fantastisch feestje!

Events

Teambuilding

Het bouwen van een dreamteam. Daar houden we van bij BURO RUW! En daar helpen we je graag mee. In dit geval met toffe events. Met elkaar aan de slag in een andere omgeving, op een andere manier. Soms dus รฉven uit je comfortzone. Lekker man!

We hebben veel ervaring met grappige, sportieve, motiverende of inspirerende leveranciers. En bijzondere locaties. Bij teambuildingsdagen is het extra belangrijk om een goed plan en concept voorbereid te hebben, zodat deze dag naadloos past in de focus van jullie organisatie!

Events

Eigen events

Los van het bedenken van concepten voor opdrachtgevers zijn eigen events ook leuk! Van klein tot (heel) groot. Intern hebben we ons eigen CLUB RUW bedacht. Een terugkerend event dat garant staat voor een frisse blik, veel creativiteit en zorgt voor inspiratie onder onze collegaโ€™s.

Een ander, bekender ๐Ÿ˜‰ voorbeeld zijn de Binnenvaartdagen in Zwijndrecht. Samen met lokale, maritieme partners heeft BURO RUW dit event in 2019 (17.000 bezoekers) voor het eerst georganiseerd. Op 9, 10 & 11 september 2022 vond de 2e editie plaats.