Contact.

BEDANKT!

LAAT EEN BERICHTJE ACHTER

Wij komen er zo spoedig mogelijkbij je op terug.
Uw bericht is verstuurd.
Verstrekte informatie zal uitsluitend gebruikt worden voor onderlinge communicatie en zal niet met derden gedeeld worden.

Welkom > Beeld

Video & fotografie

Krachtig beeldmateriaal voor jouw website, drukwerk, event en/of andere online & offline bedrijfsuitingen? Van creatief concept tot script schrijven. Van opnames tot montage en nabewerking. Wij staan voor je klaar!

Nieuwsgierig of we jouw verhaal in beeld kunnen vastleggen? Ga eens met ons in gesprek! Om kennis te maken en zo te zien of er een klik is. Helemaal vrijblijvend. Want je wilt natuurlijk eerst horen wat wij voor jou kunnen betekenen. Dat vinden wij logisch.

Met een scrol naar beneden krijg je alvast een beeld van de mogelijkheden…

?

Beeld

Bedrijfsfotografie

Wil je graag professionele foto’s van jouw bedrijfspand en/ of collega’s, zoals portretfotografie. Of ben je juist op zoek naar sfeerbeelden (tijdens evenementen) die de bedrijfscultuur in beeld brengen? Dat kan!

Voordat onze foto- en videografen aan de slag gaan, maken wij eerst een plan met elkaar. Zo weten we op de shoot precies welke beelden wij gaan schieten en wat daarvoor nodig is. Een goede voorbereiding is méér dan het halve werk…

Beeld

Bedrijfsvideo

Het verhaal van jouw bedrijf in bewegend beeld. Of het nu is voor een headervideo op de bedrijfswebsite, een commercial, een event of een beurs… u vraagt wij draaien.

We verzorgen het proces van kop tot staart. Dat wil zeggen dat we ook creatieve concepten bedenken, scripts schrijven én de montage en nabewerking uitvoeren.

Beeld

Social video content

In deze online wereld, waarin content steeds vluchtiger wordt, verschuift de focus steeds meer naar bewegend beeld. Denk aan het succes van TikTok en Reels op Instagram.

De videobeelden die je op je bedrijfsaccounts laat zien, zijn een visitekaartje van jouw bedrijf. Daarom wil je dat ze jouw verhaal goed in beeld brengen én professionaliteit uitstralen, logisch!

Voorafgaand aan de opnamedag maken we een videoplan. Zo kunnen we kijken hoe we beelden kunnen schieten die perfect passend zijn en gaan we efficiënt te werk. Korte lijnen, aan tafel met de foto-/videograaf, dat werkt als je het ons vraagt het allerbeste.

Beeld

Dronebeelden

Wil jij toffe dronebeelden laten maken van jouw locatie, evenement of tijdens de uitrol van een groot project? (Bijna) niets is te gek voor onze videografen.

Met de juiste papieren op zak en twee verschillende drones, vliegen onze dronepiloten rond om de mooiste totaalbeelden vast te leggen. Benieuwd naar de mogelijkheden? We praten je heel graag bij.