Contact.

BEDANKT!

LAAT EEN BERICHTJE ACHTER

Wij komen er zo spoedig mogelijkbij je op terug.
Uw bericht is verstuurd.
Verstrekte informatie zal uitsluitend gebruikt worden voor onderlinge communicatie en zal niet met derden gedeeld worden.
Welkom > Branding

Jouw merk in een nieuw jasje!

Een nieuwe huisstijl? Een passend logo? Je merk in de juiste (opgefriste) look & feel neerzetten? Hartstikke belangrijk natuurlijk! Het maakt jouw merk tot wat het is. Steeds vaker krijgen we de vraag of we willen meedenken met een 2.0 versie van hun merk. Dit klinkt natuurlijk als een ontzettend cliché. Maar deze vraag stellen, kan wel het begin zijn van iets heel moois en nieuws. Samen met BURO RUW zorg je er namelijk voor dat ook jouw merk met gepaste trots weer klaar is voor een mooie toekomst!

?

Strategie

Samen bepalen we de juiste koers!

De juiste strategie bepaal je met elkaar. Jij kent je merk natuurlijk als geen ander. Maar om die reden is het juist extra waardevol om te sparren met een buitenstaander met de juiste kennis en vaardigheden. Zelf ben je misschien niet creatief genoeg of lukt het je simpelweg niet hier tijd voor vrij te maken. Met de strategen van BURO RUW kom je vast een stuk verder. We helpen je op weg en nemen je aan de hand – als je dat graag wilt. En we stoppen niet voordat we ook voor jou de juiste strategie gekoppeld hebben aan een praktisch uitvoerbaar plan van aanpak dat ook nog eens past binnen het voor jou beschikbare budget.

Huisstijl

Een nieuwe versie van jouw logo!

Heb je een huisstijl nodig of is jouw bedrijf toe aan een nieuwe (2.0) versie? Wij ontwerpen deze graag voor je! Een goede huisstijl laat duidelijk zien wie je bent en wat je doet. Het zet extra kracht achter alle uitingen en zorgt ervoor dat je sneller wordt herkend. Om deze reden besteden wij veel aandacht aan het idee achter de huisstijl, gebaseerd op de kernwaarden van de organisatie. Zo is je huisstijl uniek, op maat ontworpen en de rode draad door je bedrijf.

Design

Meer dan mooie plaatjes!

We hebben bij BURO RUW veel designers in huis. En dat is fijn! Ook voor onze opdrachtgevers. We kunnen namelijk alle kanten op met creatief design. Elke opdracht vraagt weer wat anders. En soms ook iemand anders. Wij gaan met ons team dan ook met veel plezier voor jullie aan de slag! Of het nu gaat om een toffe social media campagne of een mooie nieuwe brochure. Maar ook voor een creatieve animatie of illustratie draaien we onze hand niet om. Of. Juist wel… 😉

Campagnes

Focus op wat voor jou belangrijk is!

Wat is de betekenis van campagne? Een campagne heeft tot doel om jouw doelgroep te informeren. Vaak in combinatie met het stimuleren van gewenst gedrag. Een effectieve campagne kenmerkt zich door het sturende en samenhangende karakter van de strategie, middelen, content en acties. Tot zover Google Translate 😉 Een campagne betekent bij BURO RUW óók: out of de box gaan met concept en strategie, mooie beelden schieten, er een klein feestje van maken. Niet alleen voor de doelgroep, maar ook voor onze opdrachtgevers zelf. Je focust op wat voor jou superbelangrijk is. En zo’n samenwerking is voor ons dan ook altijd extra bijzonder!