Contact.

BEDANKT!

LAAT EEN BERICHTJE ACHTER

Wij komen er zo spoedig mogelijkbij je op terug.
Uw bericht is verstuurd.
Verstrekte informatie zal uitsluitend gebruikt worden voor onderlinge communicatie en zal niet met derden gedeeld worden.

Welkom > Socials

Online zichtbaarheid

Hey BURO RUW, willen jullie onze online zichtbaarheid vergroten? Túúrlijk! Heel graag zelfs! Dit doen wij door jouw verhaal online te vertellen op een manier die écht bij jou past.

Herken jij jezelf in onderstaande vragen:

  • Ik wil héél graag dat mijn bedrijf zichtbaar is op social media, maar waar moet ik beginnen?
  • Ik wil graag zichtbaar zijn, alleen heb ik zelf de expertise en tijd niet om mij hierin te verdiepen. Wat nu?
  • Ik weet dat het belangrijk is om regelmatig iets te posten, maar heb ik wel zoveel nuttige informatie om te delen?
  • Ik ben op zoek naar nieuwe mensen, kan social media mij hierbij helpen?
  • Als ik mijn social media uitbesteed, heb ik dan nog wel controle op wat er over mijn bedrijf online wordt geplaatst?
?

Socials

Contentstrategie

Voordat we aan de slag gaan met het maken van content, gaan we eerst jullie verhaal in kaart brengen tijdens een kick-off sessie. We bespreken jullie doelen, doelgroepen en kanalen met elkaar en maken daarna een contentplan. Want zonder plan, geen succes, geloven wij.

Wanneer dit staat, ontwikkelen we een eigen herkenbare stijl voor jouw social content. Herkenbaarheid is namelijk onwijs belangrijk bij het opbouwen van een merk.

Socials

Social Media Content

Tijd voor creativiteit! Met ons team van designers, tekstschrijvers en foto- /videografen, hebben we alles in huis om jouw verhaal te vertalen naar krachtige social content. Natuurlijk doen we dit alles in overleg met jou. Niemand anders kent het verhaal van jouw organisatie beter dan… JIJ!

Blabla verhalen? Daar houden wij niet zo van. Je krijgt van ons dan ook altijd een eerlijk advies. Bijvoorbeeld over de in te zetten contentuitingen. We denken graag met je mee. Hierin is (bijna) niets te gek voor ons!

Socials

COOS

‘Huh, dit had niet online gemogen!’. Misschien wel je grootste angst als het gaat om je socials uitbesteden. Geen zorgen! Hier hoef je je bij ons écht geen zorgen om te maken.

Wij hebben namelijk COOS®, ons zelf ontwikkelde COntent Online Systeem. Op een speciaal voor jou ingericht kanaal, kun je alle content die voor jou gemaakt is bekijken, beoordelen en voorzien van feedback. Zélfs na goedkeuring gaat de content niet automatisch online. Hier zit altijd een controle moment van ons team tussen. Zo kun je rustig slapen, terwijl de juiste content op het juiste moment online wordt geplaatst! #slaaplekker

Socials

Campagnes

Wil je een specifieke doelgroep bereiken óf een bepaald thema uitlichten? Dan zijn campagnes je beste vriend! Hadden we trouwens al gezegd dat wij houden van het bedenken en maken van campagnes?

We hebben een ‘standaard’ campagnepakket opgesteld, dat helemaal naar wens kan worden uitgebreid. Jij bepaalt, wij… voeren campagne. Benieuwd?