Contact.

BEDANKT!

LAAT EEN BERICHTJE ACHTER

Wij komen er zo spoedig mogelijkbij je op terug.
Uw bericht is verstuurd.
Verstrekte informatie zal uitsluitend gebruikt worden voor onderlinge communicatie en zal niet met derden gedeeld worden.

Welkom > Websites

Online identiteit

Wij hoeven jou niet (meer) te vertellen wat het belang is van een duidelijke en informerende website. Het overbrengen van jouw identiteit in een online omgeving is belangrijker dan ooit. Wij helpen jou dan ook graag met vertellen van jouw ‘online’ verhaal.

Op het gebied van websites kunnen wij jou van dienst zijn met uiteenlopende werkzaamheden. Van een traditionele website tot aan een op maat gemaakte tool. Onze designers en developers zetten graag hun tanden in jouw vraagstuk.

?

Websites

Websites

Alles begint bij een goede basis en een duidelijk verhaal. Er zijn nog maar weinig bedrijven zonder eigen website, maar veel zijn door de jaren heen de kracht verloren om een duidelijke boodschap over te brengen. 

Dit kan vele achterliggende redenen hebben, maar het vervelende is dat je snel de aandacht van je bezoekers kwijt bent. Wij helpen je dan ook graag met het structureren en duidelijk overbrengen van jouw verhaal en stoppen dit graag in een modern jasje.

Websites

Maatwerk

Voor de meeste websites is het voldoende om hun adresgevens te vermelden om zo in contact te komen met hun klanten. Maar soms moet je net dat stapje verder gaan om jouw bezoekers zo goed mogelijk te faciliteren in hun behoefte.

Daarin kunnen wij jou van dienst zijn, want onze developers denken met jou mee en zorgen voor een passende oplossing. Dit kan een webshop zijn, maar je kan ook denken aan een op maat gemaakte omgeving met specifieke functionaliteiten. De mogelijkheden zijn echt eindeloos.

Websites

Service & support

Een misvatting over websites die vaak ontstaat is dat het een marketing tool is die eenmaal gemaakt wordt en vervolgens geen onderhoud meer nodig heeft. MIS! Het lanceren van een website is eerder een startpunt. Dit heeft zowel betrekking op het plaatsen van content, maar vooral op de veiligheid.

Een website heeft namelijk, net als bijvoorbeeld een auto, onderhoud nodig om er voor te zorgen dat alles goed blijft werken. Regelmatig controleren en uitvoeren van updates zorgt ervoor dat uw online identiteit gewaarborgd blijft. Het voorkomen van gehackt worden is beter dan genezen.

Websites

Animaties

Maak jouw website net een stukje dynamischer en visueel aantrekkelijker door animaties toe te voegen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een mini-versie van jezelf op de contactpagina. Maakt het geheel net wat persoonlijker.

Maar dat is nog maar één van de vele mogelijkheden. Denk aan elementen die in komen vliegen, verschijnen of juist verdwijnen. Alles om jouw storytelling zo duidelijk mogelijk te maken aan je bezoeker.

Websites

Tekstschrijven

Wij hebben allemaal een verhaal te vertellen, maar de één doet het net wat beter dan de ander en wordt daarom beter gevonden. Wij hebben de beschikking over tekstschrijvers die er voor zorgen dat jouw content prettig leesbaar en goed vindbaar is.

Van korte nieuwsberichten tot het opstellen van de kernwaarden van jouw bedrijf alles verdient de juiste aandacht. En grammaticaal correct natuurlijk!

Websites

Nieuwsbrieven

Die mooie nieuwe website of relevante content zijn maar weinig waard als niemand het ziet. En al helemaal zonde van de effort is het als jouw klanten dit niet eens onder ogen krijgen. Net die nieuwe dienst die jullie aanbieden of product dat de klant kan helpen. Maak het mogelijk met een nieuwsbrief!

Wij kunnen van voor tot achter het gehele proces inrichten en begeleiden zodat jij je klanten up-to-date kan houden van jullie aanbod. Maar denk bijvoorbeeld ook aan marketing automation, waarbij een nieuwe klant automatisch geïnformeerd wordt aan de hand van vooraf bedachte content.